Gå til innhold

JKR

Medlem
 • Innholdsteller

  56
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

52 Excellent

Om JKR

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

395 profilvisninger
 1. Er ute etter en rimelig hals med Strat-specs i ok forfatning til et DIY-prosjekt. Må ha strat-dimensjon på hel, ellers er ikke specs viktige.
 2. Da satser jeg på Cascoflex, den skal vist være til de fleste typer belegg, inkl. vinyl Takk for tips!
 3. Planlegger å trekke min DIY-forsterker med Tolex, og lurer på hva som funker til lim. Ser at gitarist.no har en spesial-lim beregnet til formålet, men den var litt dyr (450 kr/ltr) Finnes det noe som funker like bra som er billigere? (Fant et par gamle tråder på forumet, men fikk ikke noe klart svar ut av de )
 4. Ja da var feilen lokalisert. Loddet opp igjen alt (på samme måte som før riktignok, men dobbelsjekket med skjema jeg fant på nettet). Fortsatt samme feil. Målte så switchen, og fant ut at det må være et brudd i ene posisjonen. Byttet posisjon på kablene, og vipps så var det lyd i P90, og død bro-pu. Så da er det bare å få tak i en ny switch så skulle en være i mål
 5. Tror jeg skal ta å gjøre opp igjen all koblingen, ser ut som en søppeldynge, lodding er ikke alltid min sterke side ? Men som nevnt tidligere, skjerming av kabel er nå loddet til chassis på volum-pot, burde ikke dette være god nok jording? De to andre kablene er koblet som bridge-pu; hvit til switch og svart til chassis på volum-pot.
 6. Får altså ikke lyd. Har nå både hevet den og loddet skjerming til jord. Fortsatt ekstremt dårlig output. Får litt lyd når signalet kjøres via vreng-effekt med høy gain. Er det noe vits i å prøve å bytte om hvit og svart kabel?? Kan ikke se at noe er feilkoblet egentlig...
 7. Var vist ikke helt i mål alikevel. Viser seg at det er ekstremt lav output på p90`en. Har sansynlig vis rotet med koblingen, finner ikke skjema for telecaster med p90 og toggle-switch. Har loddet svart til chassis på volumpot og hvit på ene lug`en på toggle switch. Skal skjerming loddes til jord, er det her feilen ligger? Noen som kan hjelpe? Har ikke justert høyde på pickupen riktig nok. Ser at polene bare skal ligge 3-5 mm fra strengene på p90, stemmer dette? Da må de i såfall skrues langt opp for min del, er vel 1 cm avtand nå. Tenkte først at lomma var for dyp, men den er bare 15 mm dyp + at jeg har festet noe tynn skumgummi i bunn for muligheter for høydejustering. Tips mottas med takk
 8. Da var jeg endelig i mål med dette evighets-prosjektet, ca.10 år etter jeg begynte på første utgave. Ble ganske fornøyd til slutt! Har en jobb å gjøre med intonasjon riktignok ?
 9. En kjapp runde med stikksag og fil i kveld, og plekterbrettet passer bittelitt bedre enn før ? Det får duge inntil videre ?
 10. Hadde det ikke vært for det stygge merket fra fresen midt på P90-lomma så hadde jeg droppet hele plekterbrettet
 11. Da var gitaren strippa ned til treverket igjen, og jeg har smørt på et par strøk ned svart Herdins lakkbeis. Har bestemt meg for at nå blir det ikke noen superglatt finish, delvis fordi at jeg er lei av pussing men også fordi jeg synst det er litt tøft med litt røff overflate med denne lakkbeisen på. Fant en plekterbrett-plate i tortois som jeg vurderer, men er noe usikker på om dette matcher. Hva synest forumistene?
 12. Trodde et standard tele-brett skulle passe, fant omsider et med P90 i halsposisjon på guitarfetish, bestilte i god tro. Men det passet ikke... er nok ikke helt 100 % formen på kroppen. Skulle vel fått det til på et vis, men det er mye enklere om noen andre som har gjort det før vil gjøre det for meh
 13. Er det noen flinkiser på forumet som kunne tatt på seg å lage plekterbrett for meg? Jeg betaler selvsagt ? Har laget en mal i papp, men har hverken kunnskap eller utstyr til denne jobben ?
 14. Da tipper jeg det er temperaturen som er årsaken, var sikkert ikke mer enn 10-12 grader når jeg lakkerte. Har allerede slipt vekk en god del, så det blir nok å få vekk alt og legge på lakkbeis på denne. Neste prosjekt får bli med lakk, i riktig temperatur
 15. Høsten er her og det begynner å bli litt tid til overs til gitar-mekking igjen Har bestemt meg for å slipe vekk all lakk og heller gå for en mørk lakkbeis (svart Herdins). Men jeg lurer fortsatt på hva jeg gjorde feil med denne lakkeringen. Det var ganske kaldt i garasjen mens jeg holdt på, kan det være en årsak, at lakken ikke "fløt i hop" pga. temperatur? @CastorFiber Blir litt flau når jeg ser at jeg faktisk trodde denne lakkeringen var vellykket ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.