JKR

Medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om JKR

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

102 profilvisninger
 1. Er ute etter en rimelig Tele-hals til et diy-prosjekt, max 1000 kr. Specs ikke så nøye, men liker best lønnehalser
 2. Aha, det var lurt Må skaffe en hals før jeg kan legge ut bilde, da den tidligere brukte halsen nå er i bruk på en annen gitar Mulig det kan bli tricky å få fylt hele glipa skikkelig med epoxy, det er vel ikke kjemperennende? Den er kanskje 1mm på det bredeste om jeg ikke husker feil.
 3. Har plukket frem en hjemmelaget telekropp som jeg laget av en Ikea-benkeplate for noen år siden. Den gang da var jeg noe unøyaktig med oppmerking/utfresing av halslomme, slik at passform ikke ble helt bra (liten glipe i overkant). Kunne tenke meg å prøve å fikse dette, og trenger da tips til hvordan. Ser selv for meg et par alternativ: lime inn et trestykke som passer perfekt i lommen og frese ut på nytt, eller "forskale" og fylle ut noen mm med epoxy bare rundt kantene, for så å frese bort igjen til riktig passform. Er dette fornuftige metoder? Og hva er evt. lurest? (Bommet også litt på plassering av brua, så tenker å gjøre dette også opp igjen, etter at tilpassing av halslomme er gjort. String through-bru så ingen hull gjennom kroppen å ta hensyn til).
 4. Vis frem kosekroken din!

  Mitt beskjedne hjørne i kjellerstua 😊
 5. Vis oss din Tele

  Nei, det står ikke symetrisk riktig i forhold til bridge, omtrent dobbelt så stor avtand over i forhold til under Merkelig, bridge står riktig i fohold til hals og halslomme på plekterbrett passer perfekt, så tror det må være noe ukurrante greier som angivelig skulle være "genuine fender" i følge ebay Halsen er grei den, ikke helt jevne bånd (som jeg ikke har giddet å gjøre noe med), men den funker fint til mitt bruk Mighty Mite er vel lisensiert av Fender så burde vel være noenlunde kvalitet.
 6. Vis oss din Tele

  Mitt beskjedne bidrag Partsocaster med kropp og hals fra Mighty Mite og pups ++ fra Guitar Fetish. Oprinnelig standard tele-kropp som jeg har frest ihjel for 72 Custom-oppsett PS: Ser dere noe rart med plekterbrettet? 🤔
 7. Alright, ingen garanti for kvaliteten med andre ord. Spørs om jeg bør satse på noe annet i stedet, selv om den skal monteres på et lavkvalitets-prosjekt
 8. Hei forum! Noen som har erfaring med halser fra Guitar Fetish? Bra greier? Grusomt billig, ørlite skeptisk...
 9. Hjelp! Har de siste ukene hatt et 72 Custom-modifiseringsprosjekt på gang, offeret er en dele-Tele jeg satte sammen for noen år siden. Har nå satt sammen gitaren igjen, med samme hals og deler, bortsett fra elektronikk som skiller en 72 Custom fra en standard strat. Til min store fortvilelse får jeg ikke forventede resultater ved justering av truss rod.Jeg kan ikke se at buen endres nevneverdig ved justering. Ved hjelp av rettholt kan det se ut som den er rimelig flat, men når jeg setter på strenger er klaring veldig liten nede på halsen og en del mer oppe ved nøtta. Om jeg stiller sadler høyt så får jeg strengene til å låte uten klirr, men det låter forferdelig om jeg trykker ned på båndene. Spørsmål: - Gitaren/halsen har ligget i garasjen i et par år og har vært utsatt for temperatur-svinginger. Kan dette ødelegge halsen slik at den ikke kan justeres? - Finnes det en prossedyre for å starte fra scratch på en hals som er justert på ville veier? - Kan det være halsvinkel i halslomme som er problemet (som kan løses med shims)? Men da burde jeg ha opplevd det samme tidligere, noe jeg ikke gjorde.
 10. Har lenge irritert meg over den elendige lyden når jeg kobler øreklokkene mine i min Boss ME70. Noen som har et tips på hvordan jeg kan få ok lyd, hadde det funket med en liten mikser, som jeg kobler klokkene i?