Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Ixnay

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Ixnay

 • Rang
  Nybegynner
 1. Nei, jeg må frese de til slik at de passer. Det som er plassert på gitaren nå er skrudd rett på. Ingen grop eller noe Blir litt arbeid, ja, men jeg tror det blir verdt det =)
 2. Jeg har vært på ebay mange ganger, og originaldeler til akkurat denne modellen er vanskelig å komme over. mj-2 var ikke den mest populære eller den beste gitaren de hadde. Men jeg er ikke like opptatt av originaldeler som det å gjøre den litt mer personlig.
 3. Hei folkens. I sommer fant jeg en Teisco MJ-2 gitar fra 63 som har stått hos min familie og rustet i ca 20 år. Gitaren i seg selv har holdt seg meget bra, mens elektronikk og generelt alt av metall har rustet eller blitt stygt. Jeg har bestemt meg for å skifte ut det meste, og trenger da litt hjelp til valg av elektronikk. Jeg har allerede snakket med en person ang. gitaren, og jeg har fått litt råd rundt dette. Det jeg har tenkt på er EMG humbhuckere. Jeg er dog usikker på hvilken type av disse jeg kunne tenke meg, men lydmessig ser jeg for meg rock/jazz gitar. Er det noen som har noe info
 4. Tja, det får så være. Nå har det seg slik at jeg ikke har planer om å selge den. Det er arvegods, og har planer om å beholde den. Og det er jo litt stas å ha en vintage gitar ikke mange andre kan ha, til tross for markedsverdi.
 5. Loztboy: Min modell er visst en Tiesco '63 MJ-2. Troll: Ja, det ligger relativt mye der, men jeg vil helst ha noe som er originalt i forhold til denne modellen (eller ser likt ut som det jeg har). Jeg vet dette kan være litt vanskelig å få tak i, men det er jo verdt å prøve.
 6. Ja, jeg vil jo definitivt beholde "vintage"-looken på gitaren min, selvfølgelig. Er det noen her som kanskje vet om noen som driver med Teisco-gitarer, eller et sted jeg kan skaffe originaldeler, i tilfelle det jeg har er kaputt? Jeg sjekket ebay, men de har relativt lite av det jeg trenger.
 7. Tusen takk for hjelpen, CastoFiber! Dette hjalp meget. Nå får jeg bare prøve å sette den sammen med alle originaldelene. Synd det er så mye rust på den :\ Stemmeskruene er tilrustet (men er fremdeles i brukbar stand. Ser bare stygt ut), mange skruer er ødelagte, plekterbrettet er litt slitt, osv. Men jeg skal gjøre mitt ytterste for å få fikset den =) Det er vel kanskje verdt å få proff hjelp siden det faktisk er en "collectible".
 8. Hei folkens. Jeg fikk nettopp med meg en gammel elektrisk gitar hjem fra familien min, hvor den har stått og samlet støv i en 20+ år. Gitaren er fra 60-tallet, ifølge de jeg har spurt på gitarbutikker. Jeg har noen bilder tatt med min mobil. Man ser alt relativt greit, men om det er noe mer som er ønskelig så er det bare å si hva jeg burde ta bilde av. Jeg har også skrudd hele greia fra hverandre for å se om det stod noe inne i den noen steder, men det gjorde det ikke. Jeg fant dog ut at det var mye som må byttes grunnet rust / alderdom. Øks: Hele gitaren: Headstock: Navnemerket? :
 9. Heisveis folkens. Jeg har spilt gitar i to år, og har hatt en Peavey transtube forsterker på 15w. Jeg føler at jeg trenger, og har lyst på en ny forsterker. Jeg spiller i all hovedsak all type musikk, utenom cuntry. Liker spesielt musikk av typen til Satriani, Clapton, og ellers mye metal og rock. Jeg har tittet på Engl forsterker, en Screamer, og jeg lurte på hva dere hadde å si om denne. Evt. om dere har noen bedre forslag til hva jeg burdte investere i. Jeg har ingen begrensning på hvor mye jeg kan bruke på forsterker, men jeg vil gjerne holde det under 10 000. Den skal brukes til både forn
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.