Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

avalanco

Medlem
 • Innholdsteller

  101
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om avalanco

 • Rang
  Viderekommen
 1. 18 i Bergen og. Men en kan alltids ta med seg en verge, trenger ikke ty til falsk leg med det første
 2. Er dette en grei vokalmikrofon å beggynne med (fin pakke på sound 1) : SM58 LCE ? Eventuelt selge den når vi får litt mer penger og kjøpe en kondensator mikrofon. Ser ut til at det har falt ned på dette utstyret til første innkjøpsrunde : PreSonus FirePod - 5000 Shure SM57 LCE - 1000 Shure SM58 LCE (med stativ) - 1500 Er rørmikrofon noe å satse på ? Fant en innteresant en her (på sound1 igjen) : THX audio Så blir det lokalet neste.
 3. Se her ja, fult i gode svar og god hjelp. Skal lese meg litt grundig igjennom alt som har blitt linket til her. Sitter for øyeblikket og lurer på om jeg skal heller modifisere 2 brakker (slå de sammen og sette de på en leca forhøyning. Ettersom jeg bor hos foreldrene mine nå, er det litt leit å reise fra et studio når jeg engang flytter. Da kan jeg "plukke" opp studioet og flytte det til ønsket sted i fjern fremtid. Det blir uansett endel jobb som ligger foran oss. Foreløbig er det bare i planleggings fasen. Etter sommeren begynner vi å kjøpe inn det første av utstyret med mindre vi kommer ov
 4. Det er nok et stort steg å ta ja. Men vi har intensjoner om å lære underveis og helst så mye som mulig før vi går til innkjøp. Vi kommer ikke til å kjøpe noe før vi har beriket vår kunnskap. Og alt kommer ikke til å bli kjøpt samtidig heller. Ambisjonene og innsatsviljen er det nå ingen problemer med for oss. Dette er et prosjekt som vi ser på som svært relevant og kommer til å bli utrolig morsomt å holde på med. Flott om du hadde sagt noen ord i kveld. Setter pris på det. Håper det bare ikke går for mye utover nattesøvnen din..
 5. Hei hei. Jeg og en venn har slått oss sammen og lagt planer for å spleise på et nytt hjemmestudio. I løpet av halvåret skal jeg bygge på garasjen og får da et kvadratisk rom på rundt 4-6 X 4-6m (litt usikkert enda) som jeg tenkte å disponere til musikk produksjon og dette studioet. Jeg skriver her i håp om å få litt tips og ideer samt meninger om det ene og det andre når det gjelder både utbyggelsen av bygget og anskaffelsen av utstyret. Kan nevne at vi begge to har begynt å spare på egg kartonger for å dempe vegger og tak . Dette er et langsidig prosjekt, og vi håper på å tilslutt ha høs
 6. Det er helt klart potensiale i disse låtene ja. Shreddingen i warmonger tror jeg allikavel du kan klare deg godt uten Den kom iallefall alt for mye fram i miksen og begravde resten. Showtime var genial, likte den godt. Fete rytmer og bass / guitar licks.
 7. Likte dette. Følte det var litt driv bak. Hørte ikke noe særlig til den sure gitaren før nærmere slutten, men sitter her med altfor lav lyd sent på natten for å ikke vekke folket i huset..
 8. Må bare si at dette var helt konge ! Du er skikkelig god
 9. 100 YEN er 5,43... NOK (http://www.aftenposten.no/nyheter/okonomi/valutakurser/) Det vil si at 50 000 YEN = 2717,10 NOK.
 10. Jo det har jeg merket. Men som sagt, styrken kom av seg selv, iallefall for meg. Jo mer jeg spilte grepet jo bedre ble det.
 11. På hvilken måte hjelper styrke i fingrene for gitarspillingen.. ? Er det for å spille fort, andre grunner ? Jeg personlig har erfart at selv om noe virket klompete og "tungt" å spille, så er det bare til å øve en del på det, så føles det til slutt naturlig og lett..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.