Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

SunMaster

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  375
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

SunMaster vant dagen sist September 15

SunMaster hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

319 Excellent

Om SunMaster

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Haugesund

Nylige profilbesøk

790 profilvisninger
 1. Jeg har en vox nighttrain - topp som står oppå et V112NT. Kan switches mellom 15 og 7 watt. Kjekk sak, men country er vel neppe den sterkeste siden.
 2. Å lurer på om XXX er noe for deg basert på andre menneskers meninger om dem er litt som å avgjøre om du liker sushi basert på hva folk skriver om sushi. Gjerne i et veganerforum. Hele musikkbransjen er full av "holy grails" - og mennesker som påvirker andre menneskers meninger om noe så sterkt at de VET at dette bare er best - eller verst. Gjerne anekdoter om dårlig eller suveren kvalitet. Hvor mange influenseres videoer har du sett på youtube? Vet du at du har sett en - etterpå? Det finnes ikke noe "rett" og "galt" - men smak og preferanser. Ikke godt å finne ut av det ved å bruk
 3. Tror ikke jeg er helt enig i det. Om vi ser bort fra custom shop (Fender har sin custom shop, på samme måte som Gibson). Majoriteten av Gibson-modellene er det ikke noe fancy med. Unntaket er kanskje les pauler med flammetopp, men Fender driver stadig vekk og lager sånne FSR-varianter - også de i forskjellige prisklasser. Gibson har i senere år fått mye, muligens velfortjent, pepper for dårlig kvalitetskontroll. Fender har, i alle fall meg bekjent, et mye bedre rykte. Det går jo direkte på det utførte håndtverket.
 4. Finnes jo alle slags rare tråder - kjekt det 🙂 Min Gretsch G6114 New Jet. Uten en j.... Bigsby. Modellen Gretsch skulle "ta" Les Paul med. Ble produsert fra 2001, og terminert da Fender overtok Gretsch i 2003 elns. Gretsch Power'tron pickups. "designed by" TV Jones. Kraftige saker, til å være Filtertron.
 5. Ser nok litt rødere ut på bildet enn det er i virkeligheten. Søker du på telecaster elite ocean finner du ut hvordan de fleste ser ut. Heldigvis liker jeg det 😂
 6. Det var jo ikke bra at det var månedsvis siden sist post. Godt jeg har noe å bidra med! 2017 Telecaster Elite - med Lindy Fralin Blues Specials i stedet for N4.
 7. Jeg har også kjøpt meg et slikt, og liker det veldig godt. Føles litt tynnere enn et stubby 3.0 i mine hender. Det kan godt være jeg ender opp med flere av disse.
 8. Det er lov å like Lita Ford, er det ikke? Balladen med Ozzy er en del av hjernen min 😄
 9. Takker for tips. Skal kjøre stein saks og papir med meg selv etter ei flaske vin og se om det blir pitchblack eller tu-3 :-)
 10. Noen som har erfaring med https://www.4sound.no/549872_korg_pb-cs_pitchblack_custom ? Løp og kjøp, eller har du noe annet jeg mye heller bør kjøpe ?
 11. Det er i alle fall minst en eclipse til i denne tråden - min 🙂
 12. Blir jo spennende å høre hvordan dette går 🙂
 13. Foreslår store mengder boble-plast (så mye du klarer å surre rundt, sånn at et evt. slag/støt fra utsida i liten grad klarer å bevege hals/hode inne i kassen. Bobleplast har de mange steder, for eksempel Jula.
 14. Hva betaler du for en båndslip?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.