Web Analytics
Gå til innhold

duniber

Medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

15 Good

Om duniber

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 30. jan. 2000

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Indre Agder
 • Interesser
  Skogsdrift, mopedbil-ragging og noe gitar

Nylige profilbesøk

500 profilvisninger
 1. Ja når det kommer til polering, er det bare å kjøpe et Gibson-polishsett og følge instruksene?
 2. Hvis det var noen som lurte på hva jeg har av instrumenter. Ser frem til overgangen.
 3. Da ble det handel, takk for hjelpen.
 4. Han forlanger 6750 kr inkl. frakt
 5. Han kunne også selge en slik en: http://www.4sound.no/gitar/forsterkere/comboer/fender-mustang-i-v2 Vil denne duge sammen med en trommeslager, og er det verdt å betale 750 kr for den?
 6. Fikk tilbud fra en annen kar som hadde en SG standard i svart fra 2008. Han forlanger 6 K, så vil dette være en bedre handel?
 7. Så det er bare å slå til, selv om denne har 490T/490R pickups?
 8. Men er det slik at denne SG'n er en av de bedre special'ene?
 9. Men er det slik at kvaliteten varierer på specialene? Et det i hovedsak kun kosmetiske forskjeller på denne svarte her sammenliknet med en standard en?
 10. Han bor et godt stykke unna så tanken var å kjøpslå settet usett. Han karen her driver med gitarer så tilstanden er nok grei, men ja det ville nok ha vært lurt å sett og prøvd den. Jeg liker overhodet ikke gitarens utseende, men siden dette er den første så er jeg ikke så alt for nøye der så vel. Jeg er vandt med ordentlige Epiphoner, så vil det bli en forskjell på selve spillet? Tanken med det hele er at jeg skal ragge ned med mopedbilen til en kamerat som driver med trommer og piano, og da ukentlig ta en jam eller to på loftet i garasjen hans. Vil denne forsterkeren duge til dette i et års tid, eller bør jeg velge noe ordentlig? Hva er egentlig forskjellen på en standard SG og denne SG special'n hvis en ikke tar med det kosmetiske?
 11. Gitaren tilhører en gitarist i bandet Zeno Morf. Synes emblemet forteller en liten historie om gitaren, selv om den for det meste har hengt nede i kjellerstuen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.