Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Dutte

Medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Om Dutte

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja tenkte kjøpe meg en vigier Excalibur. Hvordan er tollreglene nå? Kun moms enda?
 2. Dutte

  Vigier

  Hei vurderer sterkt å kjøpe vigier Excalibur gitar.. Elsker lyden.. Har usa stratocaster å gibson sg usa fra før så dette blir nytt område. Elsker å spille solo så tror vigier vil passe bra. Så please gi meg noen synspunkt
 3. Ble en gibson sg 2017 standard.. Er så glad jeg valgte den. Passer helt perfekt til mine fingre. Elsker å spille på den. Var over all forventning hvor bra den passer meg ?
 4. Har kjøpt sg så finner fort ut om det er lurt.. Er jo stratocaster gutt men hadde råd nå til å teste det ut.
 5. Tror jeg også.. Får en med hard case til min pris..
 6. Tror jeg blir prøve en gibson.. Funker det ikke så funker det ikke ?
 7. Blidd frarådet av en meget god solo gitarvenn å han skjønner ikke hvorfor jeg vil ha gibson. Men han elsker stratocaster å kan ikke forstå hvordan gibsen er en gitar jeg vil ha. Men til slutt sa han att uansett hvordan gitar jeg velger så ville jeg velge rett.. Tror han har helt rett i det.
 8. Når det gjelder musikk spiller jeg gunsn roses, iron maiden, pink floyd, dire straits, Aerosmith osv osv.. Masse forskjellig som sagt. Så vil ha en allsidig gitar. Spiller mest solo..
 9. Fikk idag tilbud om en gibson sg special.. Men det som var merkelig var att gitaren stemmer seg selv hehe.. Kan umulig stole på elektronikken dær gitaren stemmer seg selv eller hva? Litt av sjarmen er vell å stemme gitaren.
 10. Hei. Har dere noen tips på lettspilt gitar? Har en usa stratocaster nå men har bestemt meg for att jeg vil ha en ny gitar for å få litt avveksling spiller vell mest solo. Vil bruke mellom 8 å 14 tusn ca. Var på tur å kjøpe en les paul men ble usikker på om den er nå bedre enn stratocastern hehe.. Elsker fendern. Vil bare prøve nå nytt liksom.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.