Gå til innhold

Idak

Medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Idak

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

207 profilvisninger
 1. Godt forslag! Skal se litt på den. Har bare spilt den av Scofield, men har jobbet mye med improvisasjon i stedet for å imitere soloer fra andre gitarister.
 2. Hei! Da var vårsemesteret her, og tiden for gitareksamen nærmer seg med stormskritt. Jeg kunne tenke meg å spille en låt som minner om enten Wishful Thinking - John Petrucci, eller Jeep on 35 - John Scofield i både stil og vanskelighetsgrad. Jeg hadde satt utrolig stor pris på hjelp!
 3. @Pledrik På bakgrunn av rådene om å kjøpe brukt, ser jeg at det absolutt kan være en god løsning. Det eneste problemet jeg ser da er at jeg ikke vil få mulighet til å prøve de ulike og se hvilken jeg liker best. Ut i fra en tidligere kommentar virker det jo også som at samme variasjoner av de ulike modellene også kan variere. Da blir det med ett litt vanskelig for meg å kjøpe brukt når jeg egentlig ikke helt vet hva jeg ser etter. Hvis du skjønner.. @space Jeg er selv fan av produkter fra Apple, så det er absolutt innafor! @skela Haha! Den visa får vi ta når pensjonsalderen har inntruffet.
 4. Han er nok en hun. Så da vet vi det ? Jeg har en gammel Peavy som ikke er noe å skryte av.. Har tilgang til bedre forsterkere på skolen, men husker ikke hva de heter. Så ja, jeg skal nok gå til innkjøp av en forsterker også om ikke lenge.
 5. Da har det blitt nevnt deluxe, classic player og Jimmie Vaughan. Hva skiller disse fra hverandre?
 6. Tusen takk for gode svar, folkens! Jeg skal på ferie til USA i februar, så jeg tenker å finne meg en guitarcenter der jeg kan teste litt ulike Stratocastere (og helt sikkert mye annet snacks). Regner med de har en del bedre utvalg der enn her jeg bor..
 7. Da tror jeg at jeg lander på en strat! Siden jeg er kul og trenger en kul gitar ? Hehe.. Da kommer neste spørsmål. Det finnes vel også ulike varianter av straten, hvis jeg har skjønt det rett.. Disse varierer også noe i pris. Er det da ulikt materiale og kvalitet som er årsaken til dette?
 8. Takk for svar! Så.. hva er det eegentlig som skiller en strat fra en tele? Hvorfor er det ene bedre enn det andre? ?
 9. Hei! Jeg har spilt gitar litt på og av i omtrent 12 år. For det meste av tiden har spillingen foregått på en Epiphone Les Paul Standard. Jeg spiller mye forskjellig, men holder meg stort sett til jazz, blues og rock. Jeg har nå begynt å leke med tanken på å øke gitarsamlingen med en gitar til. Jeg har alltid hatt lyst på en Gibson Les Paul, men har den siste tiden tenkt på at det kanskje kan være kult å kjøpe en Fender Stratocaster siden jeg allerede har en Les Paul jeg er veldig fornøyd med. Det hadde vært utrolig fint å få litt flere perspektiver på saken. Hva tenker dere, folket? ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.