Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Lasse gitarist

Medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Lasse gitarist

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 19. mars 1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 003 profilvisninger
 1. Du vil kanskje ikke tro det, men Halden fengsel tror jeg gjorde sånne ting før. De hadde en voldsom satsing rundt musikk og trykkstudio for innsatte. Vet det var noen band ( utenifra) som fikk hjelp der for en billig penge. Spør etter Rune Ulf eng som styrer musikkstudio der om du gjør det ?
 2. Var det jeg tenkte... Originalene fra 80 tallet var nok veldig gode, men hadde en følelse av at det var noe som ikke stemte helt med denne gitaren.
 3. Har en ESP Horizon (japan) som jeg prøver å få byttet i en annen gitar. Så det bytte mot denne lønner seg ikke med andre ord?
 4. Sånn ser den ut.. hvordan årsmodell der er vet jeg ikke, med mindre det kan sees i serie nr? VA 02562
 5. Noen her som kjenner til Valley Arts California PRO U.S.A gitarer og hvordan dem er? Kan den sammenlignes med noen andre gitarer?
 6. Nei har ikke funnet noen enda.. Har bil og kan flytte meg til Flateby. Starte helt fra bunn, cover eller har dere materiale?
 7. Jeg la den ned til 10 for litt tilbake og prøver å holde meg over det. Men har snuser litt på å kanskje bytte mot en annen gitar istedenfor egentlig.
 8. Noen her som vet om gitar/instrumentbutikker kjøper brukte gitarer i Oslo? Har en strøken ESP Horizon som jeg trenger pengene for istedenfor. Har forsøkt finn, men litt vanskelig å få solgt den.
 9. Hei. Søker trommis og key/synth til symfonisk metalband i etableringsfasen. Vi er gitar, bassist og vokal og trenger derfor de resterende folka for å komplettere dette. Vi tenker musikk i gate som epica, Nightwish, Within Temptation, Kamelot for å nevne noen band. Holder til I Oslo og det blir øving til å begynne med på øvingshotellet eller lignende til å begynne med og om det går rundt så finner vi et eget lokale etterhvert. Ta kontakt om dette virker interessant. Mvh Lasse
 10. Jeg har vel ikke noe stort og kjent navn i studio bransjen, men har har hatt noen runder i studio og vet hvordan ting fungerer. Et sånt her type oppdrag har jeg ikke hatt og vet ikke hva det er verdt den ene eller andre veien.
 11. Jeg har fått et oppdrag i studio, eller skal prøvespille men de var interesserte i meg og tror jeg står. Det gjelder singer/songwriter country: Fikk denne mld: Prosjektet går ut på å lage en album. Sjangeren er singer songwriter/ country. Vi er i samarbeid med dyktig promoselskaper og det skal markedsføres og promoteres internasjonalt. Viser det seg at du er dyktig, så kan vi avtale pris, og gramo etc... Takk Har snakket med dem mer i ettertid. Hva bør jeg forlange som pris for oppdrag og sånn for dette?
 12. Her kan du få like mange tips og meninger som det er gitarister.. sett av en dag til å teste ut de forskjellige. Søk opp på nett hos andre slags gitar som har de spesifikasjonene du er ute etter og gå å prøv dem. En tynn og rask hals foretrekker jeg. Dette passer hendene mine best. Den ergonomien er det ikke så mange som tenker over egentlig. Gjorde det nettopp selv, men de fleste her vil anbefale deg sine favoritter tuftet på egen erfaring. Prøv gitarer du og finn ut av det selv.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.