Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

turbo90

Medlem
 • Innholdsteller

  58
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om turbo90

 • Rang
  Nybegynner
 1. "Jazzteori" av Bjørn Kruse, en svært god teoribok på norsk. Men det er vansklige greier, og man burde kunne det grunnleggende før man hiver seg på den.
 2. Jeg kan deler av en del sanger. Som Brave new world, The Wicker Man, Ghost of The navigator, Fear of The dark. Har fortsatt problemer med å spille raskt så jeg sliter en del når maiden begynner med 16 delene sine som de har partier med i både wicker man og Ghost of The Navigator. Men disse sangene har jeg lært etter Guitar Pro. Får prøve noen av de sangene du sa. Har aldri tabbet før så..... Skal prøve å se om jeg finner en lett Maiden sang. (Del av en sang iallefall) Er ikke helst god på å synge. Har ikke sangstemme. Men kan prøve. Hva er dur treklang? Det spillen ingen rolle om du er go
 3. En fin øvelse for å trene opp øret er å synge intervaller. sett deg med pianoet(eller gitaren) så spiller du for eks en dur treklang, så synger du den fra grunntonen, så sjekker du om du synger i riktig pitch.
 4. jeg har podxt, men dette har aldri dukket opp når jeg trykker på tuning.
 5. Er i akkurat samme situasjon. Lurer og litt på om noen vet hvor mye poeng man kan få på en godt spilt opptaksprøve. Trur jeg får rundt 4,5. Kanskje litt over. Selvfølgelig er det jo forskjellig fra skole til skole, hvilket snitt man har, men jeg regner med at det skulle vel være tilstrekkelig med rundt 4,5, om man gjør det bra på opptaksprøven. Takke feil? kommer helt ann på antall søkere
 6. Hei, jeg har podxt fra før, og nå vurderer jeg å kjøpe: FBV Eller:FBVshortboard noen som har testet noen av disse? eller vet hovedforskjellene?
 7. helt enig med simon. å øve sakte er hemmeligheten bak å spille kjapt.
 8. Noen om vet hvor jeg kan få taki steve vai - jibboom, bass tab?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.