Web Analytics
Gå til innhold

ChristofferDahl

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om ChristofferDahl

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ikke sant, er denne signalkjeden jeg ser for meg å bruke selv. Bass -> pedaler -> DI boks -> mikser. Så blir det å skaffe seg en M81, eller lignende pedal, for å ha muligheten til parametrisk EQ og volum/litt gruff som på en amp (som du beskriver). Nå er J48 en aktiv DI, ikke passiv. Og det sies at har man passiv bass, bør man ha aktiv DI, for at det skal bli nok output for lydmann. Så du er nok berga der, hehe. Er bare jeg som er så sær at jeg liker lyden av JDI (en passiv DI) best, og da kan det visstnok oppstå problemer fordi en passiv DI trenger mer juice i forkant for å oppnå like mye juice i output som en aktiv DI boks. Spørs vel om jeg ikke bare må bite i det sure eplet og gå til innskaffelse av en J48 i stedet.
 2. Takker for svar! Det kommer kanskje ikke tydelig nok fram i innlegget, men jeg er ikke ute etter forslag til DI-pedaler. Jeg søker erfaringer om hvor bra DI-delen av DI-pedalene er. Av de DI-pedalene jeg har prøvd, kan ikke direktesignalet sammenlignes med hvor bra direktesignalet fra en "ordentlig" DI-boks er. Står altså ovenfor et dilemma om jeg skal kjøpe meg en DI-pedal, som dere nevner, eller en DI-boks samt en eller annen soft-vrengpedal for å få litt amp simulation (foreløpig har jeg siktet meg inn på en Radial JDI og en Tech21 Character Series VT Bass). Videre oppstår dilemmaet om hvorvidt det er nødvendig å ha en aktiv DI-boks, til min passive P-bass. I studio liker jeg best lyden av JDI, men leser mye på TalkBass om (live-) lydmenn som får for lite guffe av passiv DI + passiv bass. Lurer derfor på om jeg heller bør gå for J48 eller Countryman.....eller er det konsensus om at DI-pedalene gjør jobben?
 3. Hei! Tenker på å lage meg et veldig enkelt pedalbrett, bestående av en tuner, en kompressor, og enten en preamp med DI, eller en eller annen overdrive pedal og en ekstern DI. Jeg vil gjerne ha alle fordelene med en preamp/DI pedal (litt saturation, parametrisk EQ, alt i en box, osv..), men jeg har mine tvil om hvor bra DI-delen av disse pedalene er, da jeg kan kjøpe DI-bokser som jeg vet låter bra til samme pris som pedalene. Pedalene jeg tenker på er da typ SansAmp, MXR M80, Tonehammer, Darkglass Microtubes B7K, osv., mens DI-boksene jeg tenker på er Radial J48, JDI, Contryman osv. Er innforstått med at jeg bør dra til en butikk for å prøve, men tenkte kanskje noen her hadde noen erfaringer å dele. Edit: Kan legge til at jeg har en passiv P-bass, og jeg vil slippe å drasse med meg amp på gigger (amper blir aldri mikka opp uansett, og har alltids en monitor i nærheten).
 4. Bumper denne med å si at jeg fløy med Norwegian fra JFK til Gardermoen i mai med en gammal Gibson akustisk. Hadde ikke bestilt billetter med ekstra kolli til gitaren, så da jeg kom til skranken for å sjekke inn bagasje sa jeg at jeg ville ha med meg gitaren, betalte litt over 70 dollar, og den ble sendt som spesialbagasje. Hadde den i en flunkende ny (godt polstret) Gator hardcase, løsnet strengene og det gikk helt fint uten skader.
 5. Hei! Noen som har noe erfaring med å selge gitarer/utstyr på eBay? Har en gitar som går for mer penger i UK og USA enn her til lands, så vurderer å selge på eBay for å tjene et par tusenlapper ekstra. - Christoffer
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.