Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

IvarNy

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om IvarNy

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Om du først er innom Gitarhuset ville jeg prøvd noen andre amper de har der opp mot Fenderen. Kunne jo tenkes du likte lyden av en av de andre bedre. Var der selv for en stund siden og fant at jeg syns Hartke låt bedre en Fenderen jeg prøvde.. Men smak og behag etc.. :-)
 2. Det var tidligere spørsmål om nettsteder for nybegynnere å lære bass. Har vært innom endel, men mener at scottsbasslessons.com ligger noen nivåer over alle de andre. For å få det beste må man bli medlem i akademiet, eller kjøpe enkeltkurs. Han har et veldig bra komplett nybegynner kurs der du lærer alt du trenger. Akkurat nå har han en 30 dager gratis prøveperiode på medlemskap i akademiet, det er noe de fleste kan ha nytte av. Masse stoff der bassister og musikere på alle nivåer kan dra nytte av. Sjekk ut scottsbasslessons.com/30days Må nesten kommentere disse 10 commandments of bass
 3. Boka til Ariane Cap er nok akkurat det du ser etter. Den heter "Music Theory for the Bass Player" meget bra laget med logisk og grundig gjennomgang klare fine diagrammer etc. Godt fornøyd med den. I tillegg har hun en webside/ blog der hun har lagt ut videoer for mange av kapitlene. https://arisbassblog.com/ Her finner man litt om boken, tror det skal gå an å laste ned et prøvekapitel også.
 4. IvarNy

  Kjøpe bass

  Enig med Truckstop. Godt fornøyd med min Squire Classic Vibe Jazz, særlig etter at jeg satte inn push pull bryter/pot for å kunne seriekoble pickupene og få tilnærmet P-bass lyd i den også :-) Har også Ibanez Soundgear 500 som er helt fin, samt en Epiphone Jack Casady signatur model som seiler opp som en favoritt. Litt dyrere denne, men artig med semiakustisk da.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.