Gå til innhold

Furch

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

16 Good

Om Furch

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Støtter TC HOF2. Har denne selv. Men ikke baser den på å bruke batteri. Den sluker strøm. Ekstern strømforsyning er et must på denne.
 2. Takker for svar ja stemmer har den kontakten med med alle tampene. Skal sjekke ut mer
 3. Hei Sliter med støy med Boss strømforsyning. Vet man kan bruke boss "noise killer". Men nå lurer jeg på om noen har prøvd oppladbar batteripack til brettet? Da vil jo støy problemet være minimalt?
 4. Min favorittpedal er denne hehe 😉 Det enkle er ofte det beste
 5. Takk Skullkrusher og nikotro Ja vårstemning er bra. Banda heter SjakkMatt og Rubberband https://www.facebook.com/sjakkmatt18/?ref=bookmarks
 6. Heisann. Meldte meg inn her i 2016, og har vel knapt vært aktiv her inne. Ser det er ny eier også, så da "oppdaget" jeg siden på nytt i dag Spiller i et par band som har noen få gigs i året. Først og fremst cover (Rock/pop/hardrock). Hadde nylig en gig i på Blusn i Horten, og neste er på The Note i Sandefjord. Betrakter meg selv som amatør, og trives der Rytmegitar og bass er instrumentene jeg trives med. Ikke så opptatt lenger av at gitar skal være dyr eller av det og det merke, men trives godt med fender - og blir nok der. Har "kjøleskap" store kasser i øvingsrommet, men har også funnet ut at smått er godt. Nå blir ofte en Roland Blues Cuba Stage 60 med. Den har 2 kanaler og er lett å vinkle på scene - samt låter fett. Bassanlegget er noget større, men det er greit med litt puff der synes jeg. Litt div. kasser, og en TC800 topp. Gleder meg til å følge med på forumet videre Ha en fin kveld
 7. Gitar og musikk er gøy Velkommen til en uendelig morsom vei videre
 8. Hei. Tenkte det var på tide å søke opp et gitarforum, og fant det i kveld. Gitaramatør. Spiller i et coverband som vi startet i vinter. Har vår andre gig (oppvarmingsband) nå i høst her i Vestfold. Liker både kasse og el. Nettopp bestilt meg ny amp og order meg et brett med noen få effekter.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.