Web Analytics
Jump to content

kazarius

Medlem
 • Posts

  147
 • Joined

 • Last visited

About kazarius

 • Birthday 07/08/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Austevoll/Lepsøy
 • Interests
  Spelar gitar<br />Spelar piano<br />Spelar Volleyball<br />Spelar gjerne ludo

kazarius's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Tja, er jo lurt å ha med litt elektronikk og sånn, men ellers er det vel slik ein gjer det.
 2. Minor swing - Django Reinhard Celtic fidle tune Gipsy jazz og keltisk folkemusikk. Artige saker.
 3. Godlyd er ein av dei butikkane i norge som faktisk gjer gode prisar, vanskelig å slå dei.
 4. Nei, ikkje i det heile tatt, men eg har sett stonegard og meinar sterkt dei bør sjåast
 5. Hadde sikkert vore artig, men med tanke på at eg ikkje har verken bil eller lappen, og ein ekstra tanke på reisekostnader og korleis eg skulle dratt ampen med meg heim Eg gidder ikkje å kjøpe ampen frå USA, det har eg slått fast. Skal mest truleg kjøpe frå Lydogmusikk.no TAKK TIL ALLE SOM HAR SVART PÅ TRÅDEN
 6. vise ord. Gå etter det som kjennest best i handa og høyres best ut i øyra.
 7. Dei som kjøper guyatone er som regel ute etter ein "one-trick.pony" som du slepp å skru på i dagesvis for å få någenlunde grei lyd. Du finn nok pedalar med bedre lyd til ein hundrelapp meir.
 8. 1700 euro er ikke 16000,- NOK. Det er ca 13900,- NOK. Så gjør du som acron sier her. Aha, feil i utrekninga. Då vart den plutselig ein del billigare. Eg kjøper mest sannsyleng frå Lydogmusikk.no Fekk ein pris på 1560 euro. Nokon som kan tenke seg kva frakta kan komme på?
 9. Godlyd har lokale Guyatone er fine og særs enkle pedaler. Har igrun berre testa delay-pedalen, så eg kan ikkje uttale meg så mykje nermare.
 10. Elmwood gav meg ein pris på 1700 euro. (omlag 16.000 kr) Men det eg bekymrar meg for er kva prisen blir når eg legg til frakt og toll. Eg ventar på å få ein pris frå lydogmusikk...
 11. Må ikkje tru at eg har peiling, rekna berre med at eg blir nødt til å betale så mykje som mulig Det er derfor eg reknar meg god tid og mykje pengar. Norsk mva, på 25%, blir vel på rundt 4000,- ??? Eg har også kontakta lydogmusikk.no for å høyre kva pris dei kan tilby. Trur eg må ta ein langsom titt på bruktmarkedet, slik som dei fleste andre. Har ikkje råd til å surre bort 20.000.
 12. Merker dette ja. Fekk godt svar på mailen eg sendte dei. Det blir vel til at eg kjøper direkte frå dei. Dei sa at det tok omlag 2 veker å sende forsterkeren til norge. Frakt og toll har eg rekna til omlag 2000,- håpar det ikkje vert dyrare. Men aller først må eg jobbe, og tene pengar, så eg fåe råd til saken. Fiskeoppdrett er fine greier
 13. Eg synes vreng-gitaren høyres heilt ok ut, men henger meg på den kompressoren når det gjelder vokal.
 14. Du tror det er lurere aa kjoepe en amp som er shippet fra Sverige til USA og tilbake til deg igjen, heller enn aa kjoepe den i Europa? Det er ikkje eg som påstår dette. Fannt informasjonen på forumet: Her. Han forsnakka seg vel kanskje Du finner elmwood i Los Angeles i USA (sjå på dealers)
 15. Eg har bestemt meg for å invistere i ein Elmwood Bonneville combo. Har ikkje pengane før om 3 månader, det gjer meg tid til å planlegge. Eg leste her på forumet at Elmwood sine forsterkarar har internasjonal Voltage switch, og at det derfor kan løne seg å bestille frå USA. Weight: 26 kg Size: 585 x 500 x 285 mm Nokon som veit om det vil løne seg, i mitt tilfelle, med tanke på toll og frakt?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.