Web Analytics
Gå til innhold

GittarDjådsh

Medlem
 • Innholdsteller

  133
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om GittarDjådsh

 • Rang
  Viderekommen

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Interesser
  gaga
 1. Må jo si at Gibson sin mekaniske kvalitet imponerer stadig. For nå takket den jack-kontakten for seg. Skjønner ikke at de trenger bruke en plastplate til kontakten i stedet for en i metall. Den plastdriten sprekker jo. Er det ansatt for mye blåruss hos Gibson??
 2. Hadde tilsvarende problem på Les Paul BFG, måtte inn og få den sjekket. BFG'en er jo litt spes. siden den har singlecoil i neck (non wax potted P90). Den har også en killswitch som var koblet med uskjermet kabel. Har nå fått byttet kabel og fjernet jordsløyfer samt skjermet elektronikken med kobberfolie. Og det hjalp veldig bra. Men din LP har vel kanskje to humbuckere og de skal være stille. Vil nok gå for jordingsfeil-teotien ja.
 3. Det kan jo være hva som helst, hakk eller ding i lakken? Blemished er ikke noe merkespesifikt, de betyr bare at varen de selger har en mindre skjønnhetsfeil. Som regel ubetydelig. Må ikke forveksles med fabrikkslitt Vintage-greier.
 4. Har sannsynligvis noen skjønnhetsfeil. Blemished=Lyte, Skjønnhetsfeil friskt oversatt til Norsk.
 5. Skulle ikke hatt noe i mot en Gerlitz Amplification G1 Revelator combo. Sikkert noen brukte å få tak i. Harvey Gerlitz produserer visst ikke de lengre. Gerlitz G1 Revelator Fant kun en på ebay. 1000 daler, kanskje ikke så gærnt. Det er jo skikkelig samleobjekt også
 6. Hvis det er en 6 strenger så er d 6E som er den tykkeste. Pila skal stå rett opp på 440hz (kammertone/enstrøken A). Det er vel en lysdiode som lyser grønt også da.
 7. Er de bedre enn SD sine Antiquity Texas Hot? For de er bra saker.
 8. Antiquity Texas Hot er noe av det bedre jeg har hørt hvertfall. Fender CS '69 er også knallsaker. Eneste drawback er at de er relativt dyre. Et sett koster ca. 3000,-
 9. Jo, hvis du seriekobler dem... Du havner vel ned på 2ohm med å koble 4x8 i parallell.
 10. Kult ja, men de må bli seende ut som en utslitt dørmatte etter en ukes bruk...
 11. Auda... Da må det vel kanskje være verdt å fikse, uten at jeg vet prisen på det.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.