Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Lydmann90

Medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Lydmann90

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Då har jeg bestilt nye og dem stort sett kanon! Kjøpte Bogie HeartAttack, SuurCus 100 tp, Brit 1987X, Brit LM Anniversary, Fend ToWin, FriedLilBox og basspakka dem hadde. Vis jeg skulle ha anbefalt kun EN av pakkene, så hadde nok Friedlilbox vært en vinner. Hadde mye forskellig og mye dritbra! Brit 1987X låt også kanon og hadde det jeg trengte, men ønsker du mye forskellig er det ikke rette veien. De fleste låt veldig likt, men superbra! Fen ToWin... Har prøvd twin reverb og husker det var noe av den beste clean ampen jeg har prøvd (en stund siden jeg har prøvd den da).
 2. Hei! Hadde bestilt feil...Ser nå at de jeg ikke fikk til å åpne i Rig manager er Bias Ad... Får lese litt mer nøye neste gang kanskje før jeg bestiller!
 3. Jeg har sendt mail til dem så får vi se hva de sier Kjøpte disse:
 4. Hei! Blir spennende og se om generasjon 4 har noen fete profiler! Ellers testet jeg noen av Choptones, og låt kjempebra og var videoer på det meste slik at du fikk muligheten til å høre litt først Jeg kjøpte 6stk mindre profil pakker men det som var så gøy, var at det kun 2 av pakkene hadde profiler i seg... resten var tomme. Har du opplevd det Alfi27?
 5. Hei! Etter litt mye sikling fikk jeg endelig anskaffet meg en Kemper! Kanon fornøyd! Meeen tenkte å kjøpe meg noen profiler (AC 20, Super reverb og noen klassiske rocke amper) og lurte på om noen har en anbefaling av sider? Eller en av de 7000+ som er på Kemper sidene? Ser det fins ganske mye av kjøpe sider, og noen er litt overpriset etter min mening. Det jeg savner mest er litt skikkelig og gammel rock'n roll profil alla linkene under. Fant ingen i farta som jeg likte som var innebygget eller på Kemper siden.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.