Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Lydmann90

Medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Lydmann90

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. LTD MH-1000 er noe av det mest lettspilte og vellåtende jeg har prøvd i den prisklassen.
 2. Hei og Godt nyttår! Jeg har en LTD ESP Deluxe MH-1000 som hadde et aktivt EMG 81/85 pickups. Dette låt forsåvitt bra, men ønsket en mer allsidig gitar jeg kan bruke live til begge bandene mine. Det ene bandet spiller hardere rock/metal mens det andre spiller mer blues/country/pop musikk. Det jeg gjorde etter en del mailing med Bare Knuckle (som foresten har en fantastisk hjelpsom support med mye kunnskap) var at jeg bestilte meg ett sett Bare Knuckle Nailbumb pickups og satte i 2stk 500k potmeter med push/pull for coilsplitt. Måtte også bytte ut floyden da denne hadde fått seg en kak
 3. Fant ut av det. Vis jeg laster ned produktet direkte fra Toontrack, må jeg ha computer id, MEN laster jeg ned Toontracks product manager og innstalere derfra online så slipper jeg
 4. Jeg har nedlastningsverson, ikke plata. Da må jeg ha ID for å få heletatt lastet den ned slik jeg tolker det... Har fulgt henvisningen, den sier jeg må lage meg bruker på toontrack. Der legger jeg inn lisensen, og da får jeg tilgang til produktet. Når jeg skal laste det ned må jeg autorisere pc først(slik at jeg ikke kan innstalere det på flere maskiner enn 2) og da kreves computer id. Helt idiotisk...
 5. Har ikke fått lastet det ned enda da jeg ikke finner den helvxxxx "computer id"... Så vet ikke hvilken som følger med :/
 6. Hei! Kjøpte EZdrummer 2 bundle og tenkte ikke på forhånd hvilken expansion jeg skal velge. Noen som har erfaring? Spiller for det meste "gammel rock" og moderne metal, men også mye blues og funk. GO!
 7. Hei og takk for at dere jeg meg usikker igjen Jeg har faktisk muligheten å få testet en Vigier Excalibur så tror jeg skal gjøre det. Ingen som har testet begge gitarene?
 8. Hei! Dette er faktisk ikke noe jeg har tenkt på, og er helt klart en faktor som spiller inn. Trur nok jeg går for Mayones. Rett og slett p.g.a gjensalgsverdi og at man kan velge en del specs selv. B.la mikker, halstykkelse, kropp osv. Takker for tips! Men så kommer det store spørsmålet, hvilket treverk, mikker og hals? Tenkte på Mahogni kropp, Seymour SH2 + TB eller dimarzio Air morton mikker og 25,4 hals i litt tykk utførelse. Noen formening?
 9. Hei! Jeg skal investere meg i ny gitar og har 2stk det står mellom, nemlig Majones Regius Pro 6, og Vigier Excalibur. Det jeg er ute etter er en god allrounder med floid, og coil splitt da jeg spiller alt fra Country til Metal. Noen formeninger? Noen som har prøvd disse?
 10. Då har jeg bestilt nye og dem stort sett kanon! Kjøpte Bogie HeartAttack, SuurCus 100 tp, Brit 1987X, Brit LM Anniversary, Fend ToWin, FriedLilBox og basspakka dem hadde. Vis jeg skulle ha anbefalt kun EN av pakkene, så hadde nok Friedlilbox vært en vinner. Hadde mye forskellig og mye dritbra! Brit 1987X låt også kanon og hadde det jeg trengte, men ønsker du mye forskellig er det ikke rette veien. De fleste låt veldig likt, men superbra! Fen ToWin... Har prøvd twin reverb og husker det var noe av den beste clean ampen jeg har prøvd (en stund siden jeg har prøvd den da).
 11. Hei! Hadde bestilt feil...Ser nå at de jeg ikke fikk til å åpne i Rig manager er Bias Ad... Får lese litt mer nøye neste gang kanskje før jeg bestiller!
 12. Jeg har sendt mail til dem så får vi se hva de sier Kjøpte disse:
 13. Hei! Blir spennende og se om generasjon 4 har noen fete profiler! Ellers testet jeg noen av Choptones, og låt kjempebra og var videoer på det meste slik at du fikk muligheten til å høre litt først Jeg kjøpte 6stk mindre profil pakker men det som var så gøy, var at det kun 2 av pakkene hadde profiler i seg... resten var tomme. Har du opplevd det Alfi27?
 14. Hei! Etter litt mye sikling fikk jeg endelig anskaffet meg en Kemper! Kanon fornøyd! Meeen tenkte å kjøpe meg noen profiler (AC 20, Super reverb og noen klassiske rocke amper) og lurte på om noen har en anbefaling av sider? Eller en av de 7000+ som er på Kemper sidene? Ser det fins ganske mye av kjøpe sider, og noen er litt overpriset etter min mening. Det jeg savner mest er litt skikkelig og gammel rock'n roll profil alla linkene under. Fant ingen i farta som jeg likte som var innebygget eller på Kemper siden.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.