Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

StonerWolf

Medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om StonerWolf

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

421 profilvisninger
 1. Så akkurat hele reviewet og googlet litt. Veldig interessert i denne, også. Synd at annonsen OsamaFetLaden lenket, nå er solgt. Tusen, tusen takk!
 2. Jeg bor i et tett rekkehus-felt oppi skråning. Mange leiligheter. Fikk naboklager ved bruk av en Orange Crush 20 solidstate, for over et år siden. Skal sies at vinduet var åpent og det var fint vær. Men vet at det generelt er lytt. Vet ikke hvorfor jeg trodde TH30 skulle løse det problemet, men den er nå flyttet til øvingslokalet. Jeg ville vel egentlig bare prøve en Rør-amp..!
 3. Er glad i Gain, så det blir nok THR10 standard eller X som er relevant. Alt ettersom hva som blir lagt ut for salg, med riktig pris - først.
 4. TV-Volum +. Hadde en Orange TH30, men ble ALTFOR høyt når jeg skulle cranke. Selv med watt på laveste. Lener meg mot en Yamaha THR10. Har søkeordet lagret på finn alt. Håper på treff snart. Takk for alle svar.
 5. Hei Har endrede behov når det gjelder forsterker, og er ute etter "best bang for the buck" forsterker for hjemme-bruk. Har en del pedaler, så ønsker også at forsterkeren håndterer dem. Go!
 6. Hei Jeg har nylig flyttet for meg selv, og har tydeligvis litt manko i verktøy-skapet. Fordi de to siste gangene jeg har skrudd opp en pedal, har jeg klart å skade 1-2 av 4 skruer. Er litt lei dette, og får ikke skrudd opp mitt siste innkjøp. Noen som vet hvilken skrutrekker jeg mangler? På forhånd takk! Strømforsyningen røyk tidligere denne måneden, og har en uprøvd Pharaoh Fuzz som venter hjemme....
 7. Hehe, skal prøve det! Jeg gikk akkurat fra å unngå naboklager (De var ikke særlig imponert) Til å spille i øvingslokale. Kan hende jeg har overdrevet (pun intended).
 8. Og der låt den fantastisk.. Tusen takk! Hva jeg ikke lærer her altså...
 9. Takker for tipset. Prøvde med et adapter (fulgte med på Zoom B3, effektbrett), som kun gikk til pedalen. Har fungert fint med andre pedaler. Tester med batteri etterpå!
 10. Hei dere! Jeg kjøpte nylig en fulltone clyde deluxe wah, brukt på finn. Jeg erfarte fort at det var en meget høy "ulyd". En pipeaktig, relativt høy lyd. Som gjør at jeg ikke kan spille med expression pedal trykket helt ned. Fordi da låter det jævlig. Den ulyden medfølger til og med når pedalen er av, og expression pedalen er helt nede. Men da er "ulyden" meget lav, og hører kun hvis jeg ikke spiller og hører nøye. Når jeg bytter setting (Jimi, shaft,wacked) bråker det også veldig fælt. Følte umiddelbart at dette var meget unaturlig, da jeg har lest at pedalen skulle være
 11. Takk for svar! Blir nok en tuner og phaser i første omgang Pharaoh fuzzen har jeg også sett på, virker som en veldig alsidig pedal. Blir nok å kjøpe en slik på sikt!
 12. Hei godt folk! Jeg har tenkt til å snekre meg et pedalbrett. Og jeg lurer på om dere har noen meninger for hva jeg trenger, og burde ha. På øving/jam spiller jeg med en Peavey 6505 60w Combo. Hjemme spiller jeg med en orange crush 20 (transistor..) Kom gjerne med forslag! Gitar: Gibson SG, gjerne drop d tuning eller e standard Pedaler jeg har, akkurat nå: EHX Big Muff Fulltone Clyde Deluxe Wah Pedaler jeg tror jeg trenger / ønsker meg: Phase 90 En god og simpel analog delay Merker feedback fra Peavey ampen (bruker mye gain) Burde jeg
 13. Trenger nok en EQ også, på sikt. Og noe som reduserer støy, om jeg skal ha boost, Muff og en annen vrengpedal på brettet mitt. Gahr: Analogman sier at det ikke er bekreftet at Rangemasteren ble brukt på Beano-albumet. Men pedalen skulle gjenskape lyden, etter beste evne.
 14. Takk for svar! Tenkte å bruke den varsomt, og voldsomt Tja, Tony Iommi er ikonet - har lyst til å oppnå et noe tilsvarende lydbilde. Ser for meg at jeg skal kunne spille et mørkt riff, kun ved hjelp av forsterker - til å skru på treble boost, og spille litt "solo" før jeg skrur den av og riffer igjen.
 15. God dag, ny gitarist her. Jeg har vært en (litt) impulsiv kjøper av pedaler, og jeg vil veldig gjerne treffe blink på neste kjøp Forsterkeren hjemme er en Orange Crush 20rt, veldig fornøyd, og på sikt skal jeg kjøpe meg en "ordentlig" orange-rørforsterker - hodet og kabinett. På Øvingslokalet står det en Marshall DSL 40c, og jeg fortsetter å spille på den til jeg har min egen amp. Mine pedaler består nå av: EHX Little Big Muff EHX PoG Boss DS-1 (skal selge eller modde) Zoom B3 (multieffekt brett for bass) Nå er jeg på utkikk etter nå, er en treble booster /
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.