Gå til innhold

JoachimLalala

Medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om JoachimLalala

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for input, folkens. JC-40 frister. Men hvis jeg også skal kjøpe pedaler som frister, blir det ikke gratis. Får tenke litt mer på saken.
 2. Ok. Det høres bra ut. Ser det ligger en Twin Reverb fra '76 på Finn til 8.500,- JC-40 koster 6.600,- ny. Prøvde å se på Gitarhuset, Hornaas og 4sound sine nettsider, om de hadde JC-40 inne. 4sound holder kortene tett til brystet, de andre hadde ikke JC-40 inne.
 3. Takk igjen for utfyllende svar. Tenkte å bruke ampen hjemme, noe til opptak. Tenkte ikke spille fryktelig høyt. Hører i anmeldelser av JC-40 at den spiller høyt nok, generelt. Syns JC-40 høres ut som en god kandidat.
 4. Takk igjen for input! Vil du anbefale bare JC-120, eller vil en av de mindre modellene fungere adekvat?
 5. Takk for anbefalingen. Jeg satt faktisk igår og hørte på disse ampene på youtube. Ble veldig imponert over en Twin Reverb fra 1970. Fant ingen opptak av noen Jazz Chorus som låt like bra i mine ører. Hvis jeg skal ta meg råd til en Twin Reverb, så blir det ikke så aktuelt å kjøpe disse pedalene jeg nevnte i første post. Vil det fungere å mikke opp Twin Reverben og leke med delay- og reverbplugins i Cubase? Eller låter det vesentlig bedre med pedaler? Et annet alternativ jeg vurderer er å kjøpe en brukt Axe FX2. Virker som om den byr på decent lyd og gode effekter - men har ikke tatt rede på hvor drøye settings man kan få på delay og reverb. Noen tanker om hva jeg burde gå for?
 6. Takk for innspill! Jeg har liten greie på utstyr generelt. Vil du anbefale en alt-i-ett løsning fremfor å skaffe en decent forsterker, som jeg kan mikke opp + pedaler? (Jeg har to Gefell-mikker som skal være fine). Jeg liker drøye settings på delay og reverb, og ble fascinert av "ghost mode" på Empress Reverb. Vet ikke om jeg får gjenskapt den effekten med andre løsninger.
 7. God aften. Jeg kunne tenke meg å snekre litt ambient og post-rock. Har sett meg ut enten Empress Reverb eller Strymon Blue Sky, samt Strymon Timeline, hvis jeg skal gå for pedaler. (Hvis Valhalla sine reverb/shimmer/delay-plugins gjør susen, så blir det langt billigere. Ellers har jeg hørt at Fractal Axe FX kan fungere fint.) Jeg besitter en lite støyvennlig forsterker; før den byttes ut er det eneste alternativet å kjøre pedalene inn i et audio interface (steinberg ur22). Empress Reverb har en cab sim med 3 ulike varianter, mens Blue Sky ikke har slikt å by på. Hvor mye bedre lyd er det å hente på å bruke en reverbpedal med cab sim enn en uten? Takker og bukker på forhånd.
 8. Ikke lenger på jakt etter Stratocaster.. Men tilbud på klassisk gitar er av interesse.
 9. Hei. Ønsker tilbud på MIM/MIJ Stratocaster, gjerne med oppgraderte pickups. Ønsker også tilbud på klassisk gitar av decent kvalitet.
 10. God aften. Tenkte jeg kunne dele et lite stykke for strykeorkester.
 11. Duckling: jeg burde kanskje presisert at jeg mente at klangen var mørk og uklar før det ble problemer med brumming. WelhavenT: takk for tipset om matching av pickups og amp. Ha en fin dag.
 12. Takk for innspill folkens. Fint å høre at brummingen antagelig er enkel å fikse. Om nye strenger gjør intonasjonsproblemet mindre, er det også fint. Strengene har nok sittet på temmelig lenge. Er fremdeles usikker med tanke på klangen jeg får (plugget inn i interface). Kanskje jeg bør ta med gitaren til en butikk og få ordnet disse tingene, og så vurdere om jeg skal selge eller beholde den.
 13. Hei. Jeg har en Mexico-telecaster med litt issues og en klang som er for mørk og uklar for min smak. Intonasjonen på gitaren har blitt dårlig. Enda større problem er at gitaren bare brummer, og omtrent ikke gir noe signal når jeg plugger den inn i amp eller interface. Jeg liker hals, action, og utseende på gitaren. Kunne kanskje fått ny bridge og nye pickups til den. Men det koster vel fort noen tusen. Derfor vet jeg ikke om jeg burde prøve å selge gitaren min for en billig penge, og kjøpe meg en som synger lysere, klarere og renere. Vil også helst ha en gitar som har lav vekt. Jeg tenker å spille endel fingerspill, type klassisk musikk og post-rock. Ønsker å få decent kvalitet på hjemmeinnspillinger. Noen forslag til hva jeg burde gjøre?
 14. Hei. Jeg skriver litt låter og litt klassisk musikk (kammermusikk), og ser etter musikere som vil være med på å skrive musikk. Ønsker å skape musikk som er lyrisk, catchy eller stemningsfull. Er åpen for flere stilretninger, men føler kanskje mest lyst til å lage vakker og melodiøs post-rock eller kammermusikk. Ønsker du å samarbeide, er det bare å si fra hva slags musikk du vil lage, så kan vi prøve å komme frem til et uttrykk begge har interesse av. Har funnet en trompetist som vil bli med fra høsten. Kanskje også en cellist. Ønsker å finne en flink gitarist eller pianist som har ferdigheter i å skrive musikk. Artister og komponister som har vært god venn med mine ører:Bl.a. Arvo Pärt, Bach, Marie Hognestad, Sparklehorse, Explosions in the sky, Neutral Milk Hotel, Cat Power, Pat Metheny & Charlie Haden og Sigur Ros. Send gjerne en epost til joachimlaland@gmail.com eller sms til 98424777, hvis dette høres interessant ut.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.