Gå til innhold

JoachimLalala

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om JoachimLalala

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei. Ønsker tilbud på MIM/MIJ Stratocaster, gjerne med oppgraderte pickups. Ønsker også tilbud på klassisk gitar av decent kvalitet.
 2. God aften. Tenkte jeg kunne dele et lite stykke for strykeorkester.
 3. Duckling: jeg burde kanskje presisert at jeg mente at klangen var mørk og uklar før det ble problemer med brumming. WelhavenT: takk for tipset om matching av pickups og amp. Ha en fin dag.
 4. Takk for innspill folkens. Fint å høre at brummingen antagelig er enkel å fikse. Om nye strenger gjør intonasjonsproblemet mindre, er det også fint. Strengene har nok sittet på temmelig lenge. Er fremdeles usikker med tanke på klangen jeg får (plugget inn i interface). Kanskje jeg bør ta med gitaren til en butikk og få ordnet disse tingene, og så vurdere om jeg skal selge eller beholde den.
 5. Hei. Jeg har en Mexico-telecaster med litt issues og en klang som er for mørk og uklar for min smak. Intonasjonen på gitaren har blitt dårlig. Enda større problem er at gitaren bare brummer, og omtrent ikke gir noe signal når jeg plugger den inn i amp eller interface. Jeg liker hals, action, og utseende på gitaren. Kunne kanskje fått ny bridge og nye pickups til den. Men det koster vel fort noen tusen. Derfor vet jeg ikke om jeg burde prøve å selge gitaren min for en billig penge, og kjøpe meg en som synger lysere, klarere og renere. Vil også helst ha en gitar som har lav vekt. Jeg tenker å spille endel fingerspill, type klassisk musikk og post-rock. Ønsker å få decent kvalitet på hjemmeinnspillinger. Noen forslag til hva jeg burde gjøre?
 6. Hei. Jeg skriver litt låter og litt klassisk musikk (kammermusikk), og ser etter musikere som vil være med på å skrive musikk. Ønsker å skape musikk som er lyrisk, catchy eller stemningsfull. Er åpen for flere stilretninger, men føler kanskje mest lyst til å lage vakker og melodiøs post-rock eller kammermusikk. Ønsker du å samarbeide, er det bare å si fra hva slags musikk du vil lage, så kan vi prøve å komme frem til et uttrykk begge har interesse av. Har funnet en trompetist som vil bli med fra høsten. Kanskje også en cellist. Ønsker å finne en flink gitarist eller pianist som har ferdigheter i å skrive musikk. Artister og komponister som har vært god venn med mine ører:Bl.a. Arvo Pärt, Bach, Marie Hognestad, Sparklehorse, Explosions in the sky, Neutral Milk Hotel, Cat Power, Pat Metheny & Charlie Haden og Sigur Ros. Send gjerne en epost til joachimlaland@gmail.com eller sms til 98424777, hvis dette høres interessant ut.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.