Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

znerken

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om znerken

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Selger min SoundSeat. En legendarisk stol, som er helt episk å sitte på. Du blir aldri sliten. Fremstår som ny, og er under ett år gammel. Selges da jeg ikke lenger har et dedikert rom til øving. Kan hentes i Vestfold, eventuelt fraktes til Oslo. https://www.soundseat.com/ Pris 3000. Jeg har den ekstra brede utgaven, selv om jeg er en tynn flis. Selges med "rulleskøyte-hjul".
 2. Jeg søker en helt rå gitarlærer i Vestfold. Du må kunne lære meg viktige ting som holdning med gitaren, hvordan strumme riktig osv. Jeg vil at du skal kunne musikkteori. Du skal ikke lære meg sanger, det kan jeg gjøre på egenhånd.
 3. Tenker kanskje drop inn. Nivå: Jeg spilte en del når jeg var barn, så la jeg fra meg gitaren. Nå over 10 år etterpå har jeg begynt igjen. Er absolutt ikke veldig god, men klarer i hvert fall spille noen sanger.
 4. Godt poeng. Hvor befinner de beste gitarlærerne seg? Jeg har spilt gitar en liten stund, men gitarlæreren kan sikkert hjelpe meg med teknikk og andre viktige ting.
 5. Hvor befinner de beste gitarlærerne her seg til lands? Er det noen i Oslo eller Bergen? Jeg vil vite hvilke gitarister jeg bare må ta noen timer hos.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.