Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Dawis67

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Dawis67

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

251 profilvisninger
 • GOE

 1. Thomann viser at jeg har fri frakt. Hvis den koster sånt 10'000kr blir det +25% mva som blir 2'500kr. Totalt blir det sånt 13'000kr?
 2. Hei. Jeg vurderer å kjøpe en ny gitar og noen pedaler og sånt fra thomann, men fordi den er i utlandet vet jeg ikke om importprisene. Jeg kjøpte min første gitar fra Andertons i UK og frakt og alt var ganske billig. Det som jeg kjøper vil koste rundt 10'000kr. Hvor mye koster det å kjøpe fra Thomann? Vil gjærne høre deres erfaringer. -Davis-
 3. Tror ikke de er ekte Epi pickupene i Chibson gitarer, men også en kinesisk knockoff.
 4. Interesant. Hvor kjøpte du i fra dine gitarer og hvilken fabrikk laget den? Jeg skjønner ikke helt hvor jeg skal lete det her opp for å finne noen som jeg kan "stole" på.
 5. Det var Crimson Guitars på YT som sjekket det ut og han mente at det var en maple top. Hvis den var ikke flame maple, den ser fremdeles bedre ut enn Traditional T.
 6. Hele tanken var å få en billig gitar med fin utseende som jeg kan bruke for å få litt mer erfaring innenfor gitarer og bygging generelt. Så mye som jeg har lest det dårlige båndarbeid kan fikses med sandpapir og så mye som jeg har hørt fra YT-videoene, høres Chibson gitarer helt greit ur etter at de har blitt pusset opp litt. Jeg har tenkt å bytte ut bridgen og tailpiecen samt skifte alle potmetrer. Som vil koste ekstra 2000kr. Jeg er ganske misfornøyd med det Gibson kommer ut med. Kvalitetssjekken har forbedret, men de har ingen gitarer for god nok pris og alle Standard/Traditional gitarer k
 7. Meningen er ikke å kjøpe og selge den som ekte Gibson. Finishen på Chibsons ser mye bedre ut. Jeg har tenkt å bruke den selv. Jeg kan selvfølgelig kjøpe en Gibson 2016 Traditional T for ca 9000kr, men jeg kan få en flame-maple topp for 2000kr og oppgradere den for ca 3000kr og få den til å høre ut ganske likt en ekte Gibson. Jeg har også tenkt å gjøre den om til en liten prosjekt, å gjøre den fra Chibson til Gibson (tilnærmet). Hvordan er det med gitarer uten "gibson" på headstocken? Er de lovlige da?
 8. Hei. Jeg har tenkt å kjøpe en Les Paul kopi fra Kina, men tror ikke på at det er fri frakt. Jeg håper at er det noen her som har kjøpt chibson før, og kan dele erfaringen. Også lurer i hvor god stand kommer de i? Jeg har selvfølgelig tenkt å bytte elektronikken og hardware men jeg har hørt at kvaliteten har forbedret.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.