Gå til innhold

Arkadian

Medlem
 • Innholdsteller

  227
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Arkadian vant dagen sist November 18

Arkadian hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

149 Excellent

Om Arkadian

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag Januar 11

Contact Methods

 • Website URL
  www.monokrom.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kragerø
 • Interesser
  Typografi, astronomi, språkvitenskap, musikkvitenskap, kunsthistorie, elektronikk, båtliv

Nylige profilbesøk

1 265 profilvisninger
 1. Men einer er vel ganske bløtt? Jeg mener den ikke er så veldig mye hardere enn andre bartrær. Men seigheten gjør kanskje opp for det?
 2. Mildt sagt. Den ruller bratt av bass og diskant fra 720 Hz.
 3. Jeg krysser fingre. Hvilken modell dreier det seg om?
 4. Indeed. Jeg kjøpte en ny Guild A-150 Savoy fra Danmark i fjor, den kom fram med en skikkelig kjip sprekk i lokket. (Volumpot under gripebrettet + hardhendt behandling). Sendte tilbake og fikk en ny. Med så å si akkurat samme skaden! Det der tapte jeg flere tusen på, tollvesenet ville ikke gi meg tollen tilbake for den siste på grunn av hva de mente var utilstrekkelig dokumentasjon fra leverandør. Grr! Så ja, jeg er glad den kom fram uten halsbrudd.
 5. Godt spørsmål. Jeg veit av erfaring at det er nytteløst å spørre "kundebehandlerne" i Pesten om noe. Jeg tror svaret rett og slett er sommel. Slik forløp sendingen, altså i omvendt rekkefølge: Sendingen er ankommet Spar Kragerø. 18. november 09.08 - 3791 KRAGERØ Sendingen er ankommet terminal og blir videresendt. 14. november 08.22 - 3160 STOKKE Sendingen er innlevert til terminal og videresendt. 12. november 22.04 - 4606 KRISTIANSAND S Sendingen er innlevert til Posten/Bring. 11. november 19.17 - 4859 ARENDAL Med andre ord to døgn i "transit" i Kristiansand og fire i Stokke. Det er så mye tull med sendinger hit at dette faktisk ikke er så verst, flere ganger har de greid å sende pakker til Langesund istedenfor hit (lett å ta feil av småbyer i Telemark, sikkert). Sist gang tok det tre hele døgn å få brakt den feilsendte pakka de fire milene derfra og hit, og det var fra tirsdag til fredag.
 6. Tilgi meg, men jeg bare må skryte litt av toppen. Skikkelig forelska i denne gitaren. I lampelys ser det sånn ut:
 7. Endelig! Posten brukte en uke på å sende den 7 mil, men nå er den i hus: https://forum.gitarnorge.no/topic/63048-ngd-–-gibson-les-paul-traditional-2014/?tab=comments#comment-833461
 8. Dårlig fotovær, skumring midt på dagen. Her kommer ikke flammene til sin rett, som i bildet over.
 9. Akkurat henta på Posten. Heritage Cherry Sunburst, god stand. Fine flammer i toppen. Låter ganske som mitt Les Paul-ideal, konservativ output og ubalanserte coiler gir lys og luftig klang med mye fint i mellomtonen. Som Fender-mann gjør dette meg glad. Ekstremt lett å spille på, men etter min smak satt opp med for puslete strenger. Det bli nok JS112 flatwounds på denne som på de andre gode gitarene mine. Happy!
 10. Det fåes på hobby- og kunstbutikker. For eksempel KEM i Oslo. Ikke særlig dyrt, og utvalg av farger og kvaliteter. Jeg har brukt skjellakk ved restaurering av møbler, det er ganske gøy og ikke fryktelig vanskelig. Også er det angremulighet, skjellakken kan når som helst løses opp i sprit igjen.
 11. Det må man kunne kalle helt utrolig dårlig håndverk – og totalt fraværende kvalitetskontroll. Du skal vel pusse den ned til rett bredde?
 12. Mange vil mene at dette er et bra band.
 13. Takk for det! Til gjengjeld er jeg fryktelig dårlig til å lære ting utenat.
 14. Det har du selvsagt helt rett i. En GAS-influert hjerne er som kjent ikke spesielt rasjonell.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.