Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Krmzn

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Krmzn

 • Rang
  Nybegynner
 1. Noen som har bestilt noe fra music123 i det siste? Bestilte en del småting for over en uke siden. Ser at det ble trukket på kontoen fredag 1.9.06, så da er det lite trolig at varene ble sendt før mandag 4.9. Uansett: Jeg har sendt music123 4-5 mails uten at de har svart på noen av de. Ikke fått noe ordrebekreftelse eller sendingsinfo pr mail. Begynner å få litt kalde føtter her. Og ja, jeg veit at det er en risiko involvert i bildet når man bestiller slikt fra utlandet, men regner med at music123 er en seriøs butikk. Noen andre som venter på noe fra de?
 2. Faktisk litt enig med JonnyPonny, men det må sees! Har ventet lenge og nå har mannen skaffet seg et image som faktisk er reint komisk Men vi sees på Rockefeller!
 3. Så Breed på piggtrådfestivalen i Bergen og det var et skikkelig lyspunkt! Digg å se at noen tør å fortsette med en stil som kanskje er litt utdatert? Misfortså meg rett, jeg er en hardbarka Pantera fan, men det er ikke hver dag du ser nye band velger denne sjangeren og sounden. Uansett, gitaristen imponerte meg og det gjorde resten av bandet også! Gleder meg til plata kommer!
 4. Veit ikke om dere har sjekket ut Battered? Nytt konsept med kjente fjes! Mye av de gamle Enherjer gutta har byttet sjanger og gått over til drivende metall i Slayer stilen! Les anmeldelse av platen deres her: http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/musikk/...ticle559392.ece Mer info finnes her: www.battered.no Sjekk også ut Manngard som er ute med ny plate nå!
 5. Blåser nytt liv i denne! Er på desperat jakt etter denne jeg også!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.