Gå til innhold
 • Bli medlem

Berserker

Medlem
 • Innholdsteller

  139
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

90 Excellent

Om Berserker

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

1 982 profilvisninger
 1. Har et nytt sett Graphtech NV/NV1 for bytte/salg. Bytter gjerne i et svart sett i lignende kvalitet. 6mm. Eller 800,- +frakt.
 2. Morsomt. Jeg så linken han la til før han endret, og den var kjøpt av en kjent gitarist som likte den veldig godt.
 3. ? Meget flott @Sugardaddy65 ?
 4. På tide med en Dean tråd syns jeg. Kan aldri få nok bildetråder Her er min Dean Zelinksy Classic Vienna i Caramel Burst.
 5. Ja uff, der tok du meg Nei har nok bare lest en plass at den ikke ble godt modtatt når den ble lansert, men fikk et nytt liv når "jaymz" begynnte å bruke den..
 6. Joda, et par kjente som brukte den før Hetfield, men selve gitaren ble vel ikke populær før 80-tallet? Og Hetfield spilte også inn Ride The Lightning med en '84 Gibson Explorer med 496R/500T, så sier ikke at alt annet en EMG er feil i Explorer
 7. Jeg vil si Explorer er en metall øks, den ble vel aldri virkelig populær før Hetfield brukte den på 80-tallet. Så Explorer + EMG = sant
 8. Høres bra ut Gleder meg til å se den i aksjon. Nydelig den flying V'en din også ?
 9. Ganske standard å se EMG i ESP/LTD hvertfall, mye pga. Hetfield. Tviler på de fleste Gibson X'er har EMG her inne.
 10. Fet! Har du prøvd Gibson'en også med tanke på sammenligning?
 11. Så faktisk det "EMG 81 Pickups - 9V & 18V Comparison" klippet ditt på youtube for en stund siden, og innser nå at dette er din kanal ? Når kommer det klipp av Eclipsen?
 12. Søkte litt på dette settet (cleaner + polish), og står det er designet for gammel nitro lakk, så kan nok bruke polishen også på nitroen. Er kjemisk, så ingen slipestoffer i den ifølge beskrivelse.
 13. Denne tråden er for liten. Kom igjen folkens, ta nye bilder av fjølene ? Gjorde en liten endring på denne "krigs exploreren", dette er et slikt endeløst prosjekt. Skal selvfølgelig få EMG pickups
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.