Web Analytics
Gå til innhold

hgho

Medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om hgho

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

503 profilvisninger
 1. Er ikke sikker på noen ting og har vært hos den eneste proffe musikkbutikken der jeg bor uten at det var noe hjelp å få. Kan du utdype hva som ser tvilsomt ut? Er helt ny på dette, så hadde vært en fordel å vite hva som evt kunne vært bedre.
 2. Har nå byttet strenger, og ser ut som at filing av sadelen er veien å gå for min del. Er det noen som vet hvordan man løsner den? Og om den kan briste hvis man tar av for mye?
 3. Har en strat med tremolobro som jeg ville endre fra låst til «flytende» bro. Har en stor utfordring, intonasjonsskruen til E-strengen er maksimalt skrudd inn, og jeg må skru den mer inn for å få strengen intonert. Er det noen som vet noen løsning på dette, og hvor man evt får kjøpt lengre skruer?
 4. Ville bare høre om noen hadde opplevd noe liknende :) Og da var altså pickupen ødelagt?
 5. Kjøpte nylig en brukt Fender stratocaster plus med lace pickups. Volumet i bridgepickupen er mer enn halvert i forhold til de andre. Har fått sjekket pickupswitch, ledninger og loddinger hos gitarreparatør, og alt var i orden. Han mente det var måtte være selve pickupen det var noe galt med. Noen her som har opplevd noe lignende, eller kan fortelle meg hva dere tror er galt?
 6. Takker. Det ser ut til at den samme lyden er på rundt 7:23 her: https://www.youtube.com/watch?v=XaoJ7uCyJXQ Men hvordan får man gitarlyden fra 6:17?
 7. Takk for svar. Er det kun volumpedal eller er det flere effekter i tillegg? Det ser nemlig ut til at han trykker på en eller annen pedal like før 2:40 i videoen.
 8. https://m.youtube.com/watch?v=f_83WvlKRTM Jeg lurer på hvordan jeg får en gitar til å låte slik som på videoen ovenfor fra rundt 2:40. Håper noen kan hjelpe meg!
 9. Spol 4 minutter inn i dette programmet, her er effekten live: https://tv.nrk.no/program/KMTE40001614/halvdan-helt-akustisk#
 10. Spiller litt el-gitar, og er helt ny på dette med effekter og pedaler. Jeg lurer på hvilken effekt som er brukt for å få lyden som høres i starten av denne sangen: https://www.youtube.com/watch?v=X_tbydnRzYQ
 11. Har fått meg en Roland AC-33 med innebygd loop-funksjon, men har ingen footswitch. Har derimot en BOSS Overdrive effektpedal, kan denne brukes som footswitch uten problemer?
 12. Har tenkt å kjøpe ny gitar på en av mine lokale musikkforretninger. Det viste seg at D-19 ikke lenger går an å få tak i. Kommer ikke OM-20 med pickup?
 13. Hei. Har hele tiden spilt på nylonstrenger men skal nå skaffe meg stålstrenger for å få litt variasjon. Det sier seg selv at man blir hard i fingrene når man spiller på stål. Er dette en fordel eller ulempe da jeg spiller på nylonstrenger også?
 14. Hvis du skulle til Spania, anbefaler jeg Joan Cashimira i Gata de Gorgos på det varmeste. Veldig gode, håndlagde gitarer til liten pris. Så får du sikkert en omvisning i fabrikken også da.
 15. Nå tenker jeg mest på D-19, siden den har pickupsystem innebygd. Noen som har erfaringer med denne?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.