Gå til innhold

Ibsen

Medlem
 • Innholdsteller

  118
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

41 Excellent

Om Ibsen

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

795 profilvisninger
 1. Ibsen

  T-instrumenter

  Noen som har prøvd en eller flere av gitarene til denne byggeren på Elverum? Ser etter en bygger til litt skreddersøm som enda ikke er helt i Lowden-klassen prismessig.
 2. Noen som har prøvd Mooer Micro ABY til dette?
 3. Jeg hadde en maken fra seint 70, med de samme høytalerne. Beste lyden jeg har hatt, men smertefullt høyt. Moret meg en gang i blant med å putte inn øreplugger og ta på meg skytehørselvern og skru opp på fullt. Tenkte mye på å prøve å finne en titommer som tålte hele trykket som kunne plasseres i et isocab eller noe, men det ble aldri slik. Tror mye av magien er hele pakka, og volumet er definitivt en utfordring. Men for en lyd det er i en Blackface SR!
 4. Ibsen

  Vis fram din favorittgitar

  Fortell! Jeg elsker gamle archtops - er det ettermontert Filtertron i den der?
 5. Teknisk sett er det der en MS Maton. Dette sier jeg bare for å kverulere. Lunsj, nå.
 6. Ibsen

  Gibson dropper CS Reissues?

  Jøss! Har vi nådd "peak guitars"?
 7. Ibsen

  NGD - Jumbolaja

  Gratulere! Nydelig gitar - hell og lykke!
 8. Ibsen

  NGD PRS SE ZM

  Takk! Sjekker ut Imgur hvis det blir en liten fotosession etterhvert. Mobilbildet viser ikke flakesene ordentlig. Spillte litt på den i stad. Den låter fint med vreng, og ikke galt clean. Midt-pickupen kvakker litt og er ganske så funky.
 9. Ibsen

  NGD PRS SE ZM

  ... eller Korean Les Porno om du vil. Stakk innom 4Sound i Kongens gate i går for å kjøpe en kabel. Denne sto i kjelleren og skulle ut til en helt latterlig lav pris, og dermed ble den med hjem. Har ikke fått plugget den inn enda, men halsen er deilig og den spiller fint. Og finishen - ja hva skal man si om den? Har forøvrig ingen idé om hvem Zack Myers er - eller hvordan man roterer bilder her inne.
 10. Hvis du søker på rainsong på blocket.se, finner du en fyr som selger dem i Stockholm. Ville vurdert å tatt turen over og prøvd, de er ganske spesielle i klangen. Du må nok ut med en del mer enn 7000kr, men noen av prisene hans var ikke så gale.
 11. Håper på det. Skal på visejubileum i Gøteborg i august. Slik det ser ut nå kan jeg ikke ta med egen gitar. Det hjelper sikkert mye for rosentrærne rundt omkring.
 12. Ibsen

  Vis din Nebelung!

  Ingen som har en Chordette?
 13. Ibsen

  Restecaster

  Bryntagegitar?
 14. Ibsen

  Restecaster

  Lys gul har alltid vært min favorittfarge på teler, om det ikke bare er hvitbalansen da.
 15. Ibsen

  Hvordan kjøpe brukt stålstrenger?

  De dyrere modellene fra Furch kan være vanvittig bra og ganske rimelige brukt. Men budsjettet er alt i dette tilfellet, ja.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.