Gå til innhold

bFylling

Medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om bFylling

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

638 profilvisninger
 1. Har selv hatt begge, og ville definetivt valgt en MIM tele. Kvaliteten og lyden på Squier CV er dog fantastisk for prisen. Det eneste negative jeg har å si om Squier CV er at gitarer med tradisjonell tele-bro er et helvete å intonere. Jeg liker også at det står Fender på headstocken..
 2. Her er mitt forslag til regler: Kropp bygges selv, ikke fra kit, hull drilles selv, routing osv. Hals kan kjøpes. Alle deler er kjøpes nye, dvs. ingen brukthandel for å få bedre deler til lavere pris. Alle kjøp må kunne dokumenteres for å unngå juks. All bygging må kunne dokumenteres, så vi vet at den som bygger ikke "outsourcer" Dommere må være uavhengige. Flere poenggupper: Kvalitet, spillbarhet, X-faktor, lyd osv. 2000,- budsjett, frakt og import ikke inkludert gr. deltagere som bor i utlandet. Deler som kan fåes gratis som ikke tradisjonelt har noe med gitarbygging å gjøre, og generelt kan skaffes av alle, kan benyttes (palleplank, spiker, skjell osv.) Minst fire måneder byggetid. Verktøy/lim/finish holdes utenfor byggekostnad. Alt arbeid skal gjøres av en selv, absolutt ingen hjelp eller mentoring utover internett/lesemateriale Profesjonelle/semiprofesjonelle eller personer med veldig stor erfaring bør holde seg unna. En build off kun for de glade amatører! En bestemmer selv om en ønsker å delta i konkurransen, og holde sin gitar for dømming der en kan tape sin selvbygde gitar. Poenget må være å lage en rimelig gitar av OK kvalitet av billigdeler. Læring og deling av erfaringer er viktig, da helst deling av opparbeidet kunnskap gjennom forumet. Personer tatt i juks, må si seg villig til å gi opp både gitar pluss en liten sum til veldedighet.
 3. Seriøst, det koster kanskje 100,- i materiale for å lage en overfres ut av en billig dremel. Plusser du på en stikksag og en anstendig pussemaskin, så har du muligheten til å lage de formene du selv ønsker. Jeg er helt for å bruke de enkleste ressursene en har, og lage noe bra av de, men en kan jo for guds skyld i det minste prøve på noe ordentlig! Om du er hypp på en utfordring, så utfordrer jeg deg til en budsjett-build off! Jeg er en student som bor på verdens minste hybel, men det hadde vært morro å sett hvordan du hadde tatt utfordringen. Vi kan sette et lavt budsjett og se hvem som klarer å mekke best mulig gitar til våren. Som vurdering, kan vi spørre Castor eller noen annen om å bedømme gitarene. Vinneren får beholde motstanderens gitar. Du er herved utfordret! PS: Jeg har aldri bygget en gitar før, så du burde ha alle fordelene her..
 4. Virkelig METALL gitar! https://www.facebook.com/EnormeTvMetal/videos/756786614449059/
 5. Autosol er fin til polering av bånd og pickups. Tar ikke for mye metall om en polerer for hånd. Husk å maskere godt!
 6. Hei, tenkte bare jeg skulle legge ut bilde noen av mine gitarer. Jeg er vel litt for glad i NGD, dermed blir det litt flere gitarer enn absolutt nødvendig.. Det skal dog kuttes ned en del så jeg bare beholder de som faktisk blir spilt. Mine gitarer er som dere ser av budsjett sorten, men kjøper de bare når jeg får en god deal på de. Skal ta flere og bedre bilder når jeg finner kameraet mitt, og får til å laste opp ordentlig. Utstyrsliste kommer også etterhvert. Har nå solgt unna en del, og flere kommer nok til å bli borte innen kort tid =/ Er ikke lett å være fattig student.. Listen er nå som følger: Fender Telecaster MIM Fender Stratocaster MIM Ibanez Blazer BL550 1982 Ibanez RG140 1987 Epiphone 56´Les Paul Pro Epiphone Les Paul Standard Yamaha SE250 Squier Standard Stratocaster Squier/Fender Telecaster Casio DG-20 Ibanez Halvakustisk Alfwood halvakustisk Epiphone Explorer Beast
 7. Takker for raskt og godt svar! Etter litt undersøkelse viser det seg faktisk at den BSM mikseren er tidligere eiet av Radio Aalesund! Har dog ingen peiling på hva jeg skal med noe av dette, så om noen er interessert så kommer de nok snart opp for salg. Yamahaen fikk jeg ihvertfall til å starte opp, men forstod ikke en døyt av noen av funksjonene..
 8. Kjøpte i dag noe musikkutstyr av en kompis, som stod igjen etter en bar gikk konkurs. Problemet er at hverken jeg eller kompisen min egentlig vet hva det skal brukes til. Det vi lurer på er angående BSM 622 MKIII, Behringer DX 052 og Yamaha 01v. Spørsmålet er sa om dette er noe relevant musikkutstyr som har noe bruksområde i dag, eller om det rett og slett er for gammelt til å kunne benyttes av noen som helst.. Utstyret virker å være i OK stand, men mangler noen av disse "skyveknottene" Link til finn-annonse: http://www.finn.no/finn//torget/annonse?finnkode=61431194&searchclickthrough=true
 9. Takker for svar, og link til en flott nettside! Øver så fingertuppene slites til benet, men kan ikke la være å se etter flere gitarer. Er vel bedre å samle på gitarer enn frimerker?
 10. Hei, student på 24, som ønsker å begynne å spille gitar. Rocksmith er nyinnkjøpt, og grepene helt ferske, men interessen er stor! Har tidligere prøvd å starte å spille, men uminnelige youtube-videoer vekket på en måte ikke lysten.. Har i noen år kjøpt litt forskjellige gitarer og musikkutstyr, men da mest som wall-hangers og pynt Samlingen omfatter i dag: Epiphone Explorer Beast, Ibanez Blazer (82), Fender Telecaster (70-80 talls),Squier Stratocaster og tre akustiske. Jeg tenker at jeg får se an videre gitarkjøp, men sikler etter en Gibson LesPaul og en orginal Stratocaster. Lurer også på om noen vet omtrentlig verdi på Ibanezen og Epiphonen =) Edit: Squier Strat er nå solgt og to akustiske er forsvunnet.. Det har dog kommet forsterkninger i form av en Epiphone Les Paul 56 Pro, Epiphone Les Paul Standard, Fender MIM Telecaster, Fender MIM Stratocaster, Yamaha SE250 og en Hamer flying V. (en til MIM tele er på vei inn) Har stort sett kjøpt de gitarene jeg har fordi jeg har fått noen veldig gode dealer på de, og jeg ønsker å prøve meg frem til den gitaren som passer meg best. Må nok selge noen etterhvert, da det er plassmangel på verdens minste hybel. Og ja, jeg øver og bruker gitarene!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.