Gå til innhold

Montasje

Medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Montasje

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

398 profilvisninger
 1. Kjøpte en Epiphone av CastorFiber. Hjelpsom er fint for meg som ikke kan altfor mye, veldig bra pakket og sendte avgårde kjapt. Meget godt fornøyd med handelen.
 2. Det ble en Epiphone Black Beauty som jeg kjøper fra CastorFiber her på forumet ? Takk for hjelp alle sammen, godt å kunne spørre flinke folk om råd?
 3. Den er god! Er kjøpekåt om dagen så ikke vent for lenge ?
 4. Den ser fin ut på bildene og er produsert i Korea ifølge serienummeret Følger med hardacase ja. Det er absolutt ikke ufint, jeg er på utkikk etter en god gitar å kosespille med hjemme. Send meg gjerne en PM?
 5. Takker for svar her folkens! La planene på is for nå, men sitter nå å lurer litt på en Epiphone Les Paul Custom Zakk Wylde edition? Innvendinger til denne gitaren? Aktive EMG 81/85, ser ut som den er i meget fin stand til litt under 3000, er ikke det en god pris?
 6. Jeg skjønner. Noen som har noe å si på denne gitaren? Hvordan er lyden i Seymour Duncan pickupsa i forhold til EMG som jeg er vant til? Har en LTD V-401 FM på hånden som er 18 måneder gammel og ser helt strøken ut for samme pris, hvilken tenker dere er en bedre deal?
 7. Hei! Søker råd her da det er lenge siden jeg har vært i gamet. Er på utkikk etter en ny gitar da Ibanezen min er utslitt. Ønsker en uten floyd rose og har kommet over en ESP/LTD DV-200 Dave Mustaine signatur V gitar som skal være en demo modell som har hengt på veggen i en butikk som ikke lenger er. Prisen han ønsker er 4000 kroner, men jeg sliter litt med å finne ut hva nypris på denne gitaren var da den er "out of stock" og antakeligvis ikke lages mer? Jeg finner altså mange positive reviews av gitaren, så god er den nok, men hva tenker dere om prisen på 4000? Takk for hjelp, ønsker ikke å muligens gå glipp av en mulig god deal
 8. Har sverget til Ibanez i mange år og har hatt mange gode Ibanez gitarer opp igjennom, men da kun el gitarer. ønsker heller ikke å gå noe særlig opp i pris fordi jeg spiller mest på universen liten størrelse på gitaren er fint n0r jeg skal ha den med meg rundt om, tynn hals er fin overgang fra elgitar og som du sier så er det innebygd tuner ja men for å få en konklusjon så er det fortsatt en fin gitar å spille på uten amp? Tenker da lydmessig selvfølgelig
 9. Jo sant det du sier, men dårlig akustikk i rommet og mange kunder rundt så fikk ikke slått meg helt løs Blir nok en god stund til jeg skal holde større konserter med den, men da har jeg jo muligheten som du sier!
 10. Hei! Har spilt elektrisk gitar i mange år nå, og vil nå lære meg litt akustisk. Har ikke så veldig peilig på akustiske gitarer og dro innom min lokale forhandler og prøvde meg frem. Skulle i utgangspunktet ikke ha med innebygd mik, men falt helt for denne Ibanezen: http://m.gitarhuset.no/WebPages/Mobile/Produkt/ProduktInfoMobile.aspx?plid=10089&WebSiteMapNodeID=2000544 Utseende, spillbarheten og lyden likte jeg veldig godt. men jeg skulle jo i utgangspunktet ikke ha med mik, har ikke bruk for det. Så til millionkronersspørsmålet: har dette noe annet å si for gitaren enn at det blir "unødvendig" for meg, eller er gitaren best plugged og kommer til kort unplugged? Bruksområdet er da typ stue spilling/ øving og allsang gitar. Kommer nok ikke til å bruke den med amp med det første. Takker for gode råd, og beklager dårlig skrevet innlegg er ikke en racer til å skrive på telefon
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.