Gå til innhold

scttrbrain

Medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om scttrbrain

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 28. juni 1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

347 profilvisninger
 1. Tenkte meg det. Fikk den og en behringer gitar for 200 kroner, så ikke store tapet.
 2. Har en liten 10w Behringer øvingsforsterker som plutselig ble stille. Dvs, ikke helt stille da det kommer en lav brummelyd fra den. Det lyser i powerlampen. Når jeg kobler til hodetelefoner får jeg samme brummelyd der. Ingen lyd ved tilkoblet gitar. Kan ikke se noe på kretskort som ser brent ut. Sitter en sikring inni, men denne er ikke røket. Noe som kan fikses eller er det skrot?
 3. Vet min bror brukte det til bass i flere år. Fleksibel sak dette med andre ord.. Da blir det stående med 15"
 4. Overtok kabinettet fra min bror, som bekrefter at det er originalelementet som står i. Han mente det var et JBL element som stod i.
 5. skal få sjekket opp i det og se hva jeg finner.
 6. Står ingenting på det, har hatt det ute og sjekket. Men tror det er det originale elementet som står i, altså MusicMan.
 7. Har fått hånd om et gammelt MusicMan kabinett. I det står det i dag ett 15" basselement. Ønsker å bytte ut fronten og sette inn 2x10", evt 2x12", slik at det passer bedre for gitar. Hva anbefales på forumet? Og hva vil evt være fordel med den ene størrelsen kontra den andre? Er bare "hobbygitarist", så budsjettet er ikke allverden. Spiller stort sett rock. Brukes sammen med en MusicMan 65 topp.
 8. Var jack som var koblet feil. Funker som ei kule. Tusen takk for hjelpen, forumet har svart til forventningen og vel så det. Nesten litt flaut at jeg ikke oppdaget det i går når jeg feilsøkte, men took vel for gitt at koblinga var ok. Fant ikke ut hvordan en setter status løst på tråden, men det kan kanskje admin fikse?
 9. Mener det skal være koblet rett, men skal sjekke når jeg kommer hjem i ettermiddag. Vil pickupene fange opp lyd hvis hot og jord er byttet om på jack?
 10. Hei. Ny på forumet, men har inntrykk av at det mye god kunnskap her. Har byttet brytere i den gamle Hagstrøm II gitaren min. Fra før stod det en treveisbryter som ble satt inn for en del år siden da de originale var defekte/ødelagte. Har som sagt satt inn nye tilsvarende de originale. Det er brytere til pick-up velgere og tonekonytroll. I følge koblingsskjema som jeg fant på nett så skal det være en kondensator fra tone til jord og en resistor fra mute til jord (legger ved planskjema). Disse manglet jeg men fikk koblet til resten. Problemet nå er at jeg får en durelyd som intensiveres ved berøring. Er det mangelen på kondensator og resistor som er årsak til dette? Eller kan det være noe annet? Håper noen kan hjelpe meg
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.