Web Analytics
Gå til innhold

Juular

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Juular

 • Rang
  Nybegynner
 1. Stemmer helt det du sier. Jeg tok av halsen og der er det stemplet "SEP 13 1983". Nå vet jeg ihvertfall mye mer enn jeg gjorde for bare et par timer siden.
 2. Takker. Da skal jeg nok heller beholde den hvis det ikke er stort å få i bytte. Trodde kanskje den kunne være verdt litt siden jeg snublet over denne på ebay som er farlig lik: http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-1983-FENDER-USA-STRATOCASTER-DAN-SMITH-FULLERTON-PRISTINE-CLEAN-/141600439598?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item20f80b3d2e Ville såklart ikke forlangt i nærheten av den prisen siden den er mint, men med ny bass på ønskelista og lite penger var det et lite håp om at den kunne være noe å tjene litt på.
 3. Hei. Har prøvd å finne ut av dette lenge selv men eneste info jeg har funnet ut er at den er laget i Fullerton USA 82-85 så kanskje noen her inne kan hjelpe meg? Har hatt den i 17 år og brukte den de første 6mnd etter jeg fikk den før jeg ble hekta på Rush og skiftet til bass. Nå har jeg rydda på loftet og siden jeg ikke vet noe om denne gitaren vet jeg ikke hva jeg skal bytte/selge den for. Google har bare gjort meg mer forvirret siden det tydligvis er stor forskjell på "two knob" stratocastere fra den perioden.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.