Web Analytics
Gå til innhold

RuBeN

Medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om RuBeN

 • Rang
  Nybegynner
 1. Offense skrives faktisk offense. Tøff video.
 2. Utrolig bra, tar av meg hatten for deg, keep up the great work!
 3. Skjønner, takker og bukker (og skraper), tror jeg skal kjøpe meg en sånn en.
 4. Du kunne ikke forklare meg hva en metronom er og hva den brukes til? (Dumt spørsmål, men søkinga ga litt tullete svar, gi meg en enkel definisjon)
 5. Personlig ville jeg tatt ibanez'en, men du må velge sjøl, jeg la merke til at de gitarene er ganske forskjellige i og med at de hadde ganske forskjellige pickups, en hadde to humbuckers og en single coil, en hadde motsatt, osv. Du må tenke på hvordan lydkvalitet du vil ha. (Tips: To Single coils og en humbucker gir fin, balansert lyd)
 6. Veldig bra, jeg likte den, keep up the good work! Litt mye tremolobruk da.
 7. Jeg har: En Rocket Elgitar (Fra Marshall Rock Kit, en begynnerpakke, en utrolig bra gitar, faktisk!) En Ibanez Elgitar (Husker desverre ikke modellen, mulig jeg redigerer inlegget senere) En Morgan Akustisk Gitar (Husker desverre ikke modellen, mulig jeg redigerer inlegget senere) En Ibanez Akustisk Gitar (Min første gitar, husker desverre ikke modellen, mulig jeg redigerer inlegget senere) En gammel ett-eller-annet akustisk gitar som jeg ikke bruker. Har planer om å kjøpe meg en Fender American Stratocaster snart.
 8. http://www.celebrityrockstarguitars.com/ro...ublneck_950.jpg Hadde vært noe til veggpynt det!
 9. så enig, så enig, mye av det på den lista er tull, som f. eks. plekter, det er jo mye bedre å bruke fingrene. (IMO)
 10. RuBeN

  Tre Låter

  Jeg digger Symf, er det mulig å få en link til tabsene?
 11. Ja, det jeg ville gjort er: Ta en saks e.l. Før den forsiktig (vil ikke ha noen riper) under knotten, og lirk den forsiktig av. Plekterbrettet er det bare å skru av med en skrutrekker
 12. Vet ikke mye om plekterbrett, men jeg antar at du må ta av Strengene og knottene (evt. pick ups?) for å skifte det. Knottene burde være enkle å ta av, antar du har Push on knotter (Bare lirk dem av med en saks e.l.
 13. utrolig rask, men høres så utrolig fake ut, er nesten som om han bare vrenger og slider hele greia, heh.
 14. Gitar er skikkelig tøft etter min mening, muligens hvorfor jeg spiller gitar og henger på dette forumet..? Men joda, gitar er moro det, skikkelig konge!
 15. Jeg ville absolutt ikke satset på denne pakken, ganske enkelt fordi elkjøp aldri får den inn, jeg ville se på denne da jeg kjøpte meg elgitar (er newb sjøl, hehe ), men de klarte altså ikke å få den inn. Elkøp har ikke peiling på når de får denne pakken heller, så blås i det sier jeg. Ville satset på å kjøpe en nybegynnerpakke i den lokale musikksjappa, det var hva jeg kjøpte, angrer ikke et sekund!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.