Web Analytics
Jump to content

Atreju

Medlem
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

About Atreju

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Stavanger
 • Interests
  Vin og racing

Atreju's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

10

Reputation

 1. pedalen du trenger foran en dirty shirley er ikke en til dirty shirley, men en buxom boost. Holy moly tonehimmel. Som svar på det gamle spørsmålet ovenfor: ja jeg har testet med andre kabinett. Du bør ha et som er åpent bak.
 2. Det er år og dag siden sist jeg skrev inne på dette forumet men i dag ble jeg så gira at jeg måtte fortelle til noen om den nye pedalen min! For i dag fikk jeg meg en Friedman buxom boost. Clean boost med "tight" control for å stramme inn flabby bånn når man driver amp'en. Mid og Bass boost control, og treble cut/boost. EQ seksjonen kan switches av og på for å tilpasse f eks bytte mellom gitarer. Jeg bruker den i en Friedman Dirty Shirley DS40. Amp'en har aldri hørtes så bra ut før, jeg er forelsket!
 3. Jeg har en 40w med tilhørende kabinett og jeg kommer aldri til å kjøpe en ny amp... Låter konge uansett hvordan knottene står. Fantastisk respons og en effekt loop som faktisk funker. Jeg har ikke gain cut switch men skulle gjerne hatt det. High gain inputen blir for mye for meg, skjønner ikke helt vitsen med den.
 4. Etter fire måneder er ventetiden endelige over, og "Daniel" er her. 7,25" vintage C hals i superlett ask. Bygget av Billy Rowe med pickuper fra David Allen ("hot 53"). Drømmegitaren har blitt virkelighet. Black beauty :-D Den er en omtrentlig kopi av gitaren Daniel Ash i Bauhaus brukte i 1982 (derav klengenavnet).
 5. bygg din egen 7/8 warmoth. Da får du alt som du vil ha det.
 6. Det er ikke så smart å prøve å selge en facebook-side. Fordi det er facebook som eier den, og den kan komme til å bli stengt dersom FB finner ut at noen har betalt for "rettighetene" til den.
 7. EWS. Vibe/chorus switch + mye mer bånn enn originalt. Men det gjør den om til mono istedet for stereo. Konge pedal!
 8. Her er mitt! Godt fornøyd med alle pedalene men aller mest fornøyd med krympestrømpe i gull som passer på forsterkerkablene.
 9. line 6 dt25 dekker kravene og er langt bedre enn du tror. Kan ikke sammenliknes med pod/spider etc. Jeg selger min pga bytte til Friedman.
 10. Jeg har E.W.S. sin mod av Arion Chorus, som har switch for vibe. Anbefales på det sterkeste. Har en interessant tonekontroll.
 11. Nokså sikker på at det er den er relativt unik ja :-P Denne er også mucho deilig å spille på. Maverick'en er som blade runner. Har lekt litt med tanken på å gå for en 7/8 skala fra warmoth med strat stil komfort-konturer med samme hardware, men har brukt for mye tid og penger på fresing og styr for GK3 og tremolo på denne til at jeg gidder å starte på nytt.
 12. Frankentele oppdatert igjen: Gibson-skala birdseye lønn hals med 10"-16" stigende radius gripebrett og 22 bånd 4-veis switch for seriekobling, S1 switch for phase switching Roland GK-3 internal mic og nytt i dag: Super-Vee Maverick tremolo Neste stopp blir nok nye mikker!
 13. Jeg har 10-16" compound på min warmoth tele 24 3/4". Hjelper veldig på hastighet og bending på høye bånd. Problemet med slitsomme akkorder motvirket jeg ved å velge 41mm bredde ved sadelen istedet for standard 43mm
 14. Her er min "frankentele". Oprinnelig en Baja, men har fått gibson-skala hals i "birdseye" lønn + nitro lakk + intern GK mik. Neste steg blir å bytte om switchingen for de to øverste pickup-valgene, pluss muligens et sett med Zephyr mikker.
 15. Ugh klarer ikke slutte tenke på disse fordømte pickupene, får vel bare bite i eplet og kjøpe de da :-P
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.