Web Analytics
Jump to content

arneK

+Annonsefritt
 • Posts

  1,453
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

arneK last won the day on July 31

arneK had the most liked content!

About arneK

Profile Information

 • Gender
  Mann

Recent Profile Visitors

2,845 profile views

arneK's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

1.4k

Reputation

 1. Ferdig med denne stribukken av et gitarprosjekt, aldri strevet og køddet så mye med et gitarbygg før. Men kom i mål, eneste problemet er at bridge pickupen høres ut som syltynn suppe i forhold til neck, og halvparten ca i volum... mistenker et brudd i ene coilen , noen gode tips for feilsøking. ... har en annen pickup som kan brukes som erstatning, men orker ikke nå. Ble ikke flyttet noe på hullene heller.
 2. Bruker du en sånn fret bibb tang på enden av båndet for å klippe av tangen eller har du egen patent? Det ser så bra ut dette, flott treverk🙂
 3. Tusen takk! Gripbrettet er slipt til 9,5 " radius... eller det var ihvertfall meningen. Bruker en sånn slipekloss med radius, har bare 9.5 . Merker at det alltid blir slipt mest på midten, og slig at det blir buet, og prøver å rette dette ved å slipe mer på endene. Hadde vært mye bedre med en lang klosse. ser vel flatt ut på bildet bare. Binding er surnet bjørk, som jeg også brukte på den forrige halsen. Har hørt om stabilisert tre, men aldri prøvd det nei.
 4. Deilig når det nærmer seg med slipingen. Tidskonsum.
 5. For å lime på en sånn kant av abs plast , bør vel det først freses vekk tilsvarende som skal på igjen. Hvis ikke blir det noe rart med størrelsen. Og bruke en varmepistol for å få det rundt de mindre hjørnene . Sikkert ikke det enkleste å få det pent, spesielt på et gjennomsiktig brett, men det lar seg nok gjøres.
 6. Er det bare jeg som misliker de cloth wire ledningene? Synes de er noe herk å holde på med.
 7. Limte markørene i dag. Skal få tørke før jeg kutter de. Farget trelimet med akrylfarge for å matche gripbrettet.
 8. Hva slags treverk er denna laget av, skikkelig kul.
 9. Tok den i fresen, med binding fresestålet. Gikk som hakka møkk.
 10. I dag: tok av igjen abs binding, og limte på trebinding. Fordi; limet som jeg sikkert var for generøs med hadde lagt seg inn i sporet for bånd enkelte plasser. Fikk det ikke ut på en god måte, prøvde med varme på en tynn sondeog pirke det ut, , men usikkert på resultatet. Dessuten var der en glippe i underkakant binding , tror den hadde bydd på trøbbel senere. Tok av igjen som sagt, tensket opp med sagbladet på fret-sagen og limte på med trelim igjen. Tror jeg er fornøyd nå. Dessuten vakrere med treverk synes jeg..
 11. Ja, dette blir steike bra. 🙂 syns det ser mye tøffere ut nar du kuttet den spissen av. Parker vibb, helt enig der.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.