Gå til innhold

arneK

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 142
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

arneK vant dagen sist November 23

arneK hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

978 Excellent

Om arneK

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 155 profilvisninger
 1. Det drøyer fælt ut med trusdroden jeg bestilte, så prøver her om noen har en på lur... 460mm lengde og helst 6mm bredde, dobbelt virkende... mvh
 2. Nå er fresemalen ferdig.... jeg venter på trussrod som er bestilt, før jeg får fortsette.bredden helt bakerst er 56mm, 43 ved nut. Vet ikke om standardbredden er 55.5 og 42?
 3. Ser bra ut, jeg tror jeg vil prøve det med å file vekk tangen på bånda, og få et lite overheng. det ser meget bedre ut .
 4. Så var det å lage en fresemal til halsen... jeg har tegnet opp på en bit mdf- plate ved hjelp av en telehals. Skal skjære den ut etterhvert, så blir det fresemalen. jeg venter på truss rod bestilt på e-bay som jeg trenger før jeg får startet på selve halsen. Jeg satser på enten å lage den i lønn eller i denne mørke og harde tresorten ,usikker hva det egentlig er .
 5. Har ikke fått med meg det nei, ka i alle dager.... hva med alle småpakker fra kina o l , må jo være tusener daglig... idiotenes tidsalder ,ja det er helt sikkert. Jeg gremmes av å tenke på all idiotien i samfunnet nå .
 6. Kroppen er stort sett ferdig, må borre hull til jack og hull til skruer til halsen. Tørrmontering bare, for å se om ting liner opp ordentlig. Har tenkt rosewood gripbrett hals, som jeg vil lage selv,men har en hals med lønn gripbrett som kan brukes midlertidig også. Må da lage ny finish på hodet. Sort bakelitt plekterbrett m 5 hull og tre messibgsadler.
 7. Jojo, det skal nå få tørke, så får jeg se... det blir jo en stund til det . Har både lønn og bjørk på lur. Kan jo bli et spesielt gripbrett som du sier.
 8. Ok, innser at dette kansje var en tabbe😞 .
 9. Ja, jeg ser på det som et eksperiment... jeg er spent på tresorten. Det kan godt være at det ender i fiasko, men om det blir bra så blir det artig. Jeg har også en blokk med noe mørkt tungt og knallkardt treverk som muligens kan bli gripbrett. Vet ikke hva det er men det er såpass tungt at jeg tviler på om det flyter.
 10. Ja, jeg barket den og forseglet endene, så blir den på tørking en god stund. Spørs hvor mye det sprekker da... sinnsykt tett mellom årringene da.
 11. Finnes det noe seigere enn en god saktevokst einer? Vet ikke, men jeg fant et fint eksemplar på en tur i skogen... denne skal tørkes og så skal jeg prøve å lage en evt flere halser. Gaske stor til eine å være. Rrdet noen som har prøvd dette treverket til gitar? Stokken har en lengde på ca 2m og tversnitt ca 15 cm på det tykkeste
 12. Lurer på hva trixet med slangebit på fresen går ut på?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.