Web Analytics
Jump to content

Tore_TJ

Medlem
 • Posts

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tore_TJ last won the day on April 17 2015

Tore_TJ had the most liked content!

About Tore_TJ

Tore_TJ's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

39

Reputation

 1. Ble nysgjerrig på disse kinesiske byggesettene på ebay, og siden jeg mangler en semi hollow så tenkte jeg å teste et es335 kit fra Pango. Forventet ikke all verden da prisen er rimelig latterlig. Headstocken er litt vridd, hullet til truss rod er borret skeivt og nut er ALT for høy. Fikk ett strøk Tjæralin Varde med ett lag klarlakk oppå. Lyden er overraskende bra. Få slipt til nut nå så blir denne over all forventning ?
 2. Må si jeg var forundret over at den ekte 2005 les paulen jeg kjøpte ikke var bedre bygget enn 1975 ibanez-kopien.. lydmessig milevis bedre, men handtverket mangler.. syns den bærer preg av slurv..
 3. Min lille krok. Var godt å få gitarene opp på veggen og ikke strødd rundt i rommet.
 4. Kan borres opp hvis det er krise.. ble gjort på Ibanezen min.
 5. Takk for det! Synes egentlig kun det mangler en semi hollow
 6. Da har jeg endelig gått til innkjøp av en Les paul. Gitaren er en 2005 Standard Faded, kjøpt ny i 2007. Kjøpte denne i 30års gave til meg selv Gitaren ankom mens jeg var på havet så det ble lange dager å vente hehe.. Denne bar preg av å ikke ha vært mye i bruk. Tror faktisk det var de originale strengene som sto på, og gitaren var generelt møkkete/støvete. Halsen hadde noe bue og strengehøyden var himmelhøy. Hadde et par timer kos med vask og rens, samt justering av truss rod og justert strengehøyde. Nå spiller den som en drøm Nashville brua var i dårlig stand så bestiller vel en Faber abr. Lett bøyd thumbwheel så må ha nytt der og. Fikk frysninger da jeg plugga den inn og fyrte igang
 7. Hehe.. jeg har en tendens til å gå å spille gitar i steden for å lese.. heldigvis ferdig til sommeren..
 8. Et sted som blander billakk kan blande sprayboks med mye herder. Bakdelen er at den ikke kan stå lenge på samme måte som en "vanlig" spraylakk. Matt hvit er en tett farge så lenge du ikke skal ha noen effekter som pearl eller metallic i den og trenger ikke klarlakk..
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.