Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Tore_TJ

Medlem
 • Innholdsteller

  131
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Tore_TJ vant dagen sist April 17 2015

Tore_TJ hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

39 Excellent

Om Tore_TJ

 • Rang
  Viderekommen
 1. Ble nysgjerrig på disse kinesiske byggesettene på ebay, og siden jeg mangler en semi hollow så tenkte jeg å teste et es335 kit fra Pango. Forventet ikke all verden da prisen er rimelig latterlig. Headstocken er litt vridd, hullet til truss rod er borret skeivt og nut er ALT for høy. Fikk ett strøk Tjæralin Varde med ett lag klarlakk oppå. Lyden er overraskende bra. Få slipt til nut nå så blir denne over all forventning ?
 2. Må si jeg var forundret over at den ekte 2005 les paulen jeg kjøpte ikke var bedre bygget enn 1975 ibanez-kopien.. lydmessig milevis bedre, men handtverket mangler.. syns den bærer preg av slurv..
 3. Min lille krok. Var godt å få gitarene opp på veggen og ikke strødd rundt i rommet.
 4. Kan borres opp hvis det er krise.. ble gjort på Ibanezen min.
 5. Takk for det! Synes egentlig kun det mangler en semi hollow
 6. Da har jeg endelig gått til innkjøp av en Les paul. Gitaren er en 2005 Standard Faded, kjøpt ny i 2007. Kjøpte denne i 30års gave til meg selv Gitaren ankom mens jeg var på havet så det ble lange dager å vente hehe.. Denne bar preg av å ikke ha vært mye i bruk. Tror faktisk det var de originale strengene som sto på, og gitaren var generelt møkkete/støvete. Halsen hadde noe bue og strengehøyden var himmelhøy. Hadde et par timer kos med vask og rens, samt justering av truss rod og justert strengehøyde. Nå spiller den som en drøm Nashville brua var i dårlig stand så bestiller
 7. Hehe.. jeg har en tendens til å gå å spille gitar i steden for å lese.. heldigvis ferdig til sommeren..
 8. Et sted som blander billakk kan blande sprayboks med mye herder. Bakdelen er at den ikke kan stå lenge på samme måte som en "vanlig" spraylakk. Matt hvit er en tett farge så lenge du ikke skal ha noen effekter som pearl eller metallic i den og trenger ikke klarlakk..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.