Web Analytics
Gå til innhold

Reite95

Medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Reite95

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

389 profilvisninger
 1. Hei! Hadde opprinnelig tenkt å kjøpe en ej200ce, men var innom en gitarsjappe idag og endret mening. Prøvde noen forskjellige gitarer, og valget står nå mellom fire takamine gitarer. -Takamine GD20CE -Takamine GN20CE -Takamine GD51CE -Takamine GN51CE GD modellene er dreadnought og GN modellene er nex (nedskalert jumbo). 20 er seder og 51 er gran :-) Ble fortalt at dreadnought gitarene er bedre akustisk lyd i, mens nex kan være bedre med forsterker pga mindre feedback. Hørte ikke stor forskjell i lyden, bortsett fra litt svakere lyd fra nex gitarene, men likte alle. Er det noen fordeler/ulemper med de forskjellige modellene? er klar over at gran kan gi en litt lysere lyd enn seder, men ikke noe særlig mer. Beklager tåpelige spørsmål, har ikke så mye peiling på akustiske gitarer.
 2. Noen som har noen formeninger om Epiphone EJ 200CE? Har ikke fått prøvd den enda, men syns den er utrolig fin, og har vurdert den ganske lenge.
 3. Hvorfor ikke kjøpe nytt? Min (og sikkert veldig mange her) sin mening er at brukte gitarer ikke er noe minus. Med mindre de har store skader eller feil kan du spare deg noen tusenlapper, og få en mye bedre gitar til samme pris
 4. Takker for svar ja har sett på yamaha, men litt usikker. Har dere noe formening om de takamine gitarene jeg nevnte? tror de er heltre lokk. Det er vel forresten EJ200CE, hva er det som ikke er bra med den?
 5. Hei. Har spilt gitar i snart 10 år nå, men har ennå ikke hatt en skikkelig akustisk, går for det meste i el-gitar. Har lenge lurt på å kjøpe meg en akustisk gitar, men er veldig usikker på hvilken jeg skal kjøpe. budsjettet ligger på 3-4k. Spiller mye folk/rock/blues og har sett på blant annet Epiphone EJ200-CE, Takamine GD20-CE og GN20-CE (Nex). Noen som har tips til hvilken jeg burde gå for, eller andre forslag?
 6. Og dette er du sikker på? fikk info om at det var en standard, men mulig jeg har blitt lurt..
 7. Har lenge vurdert å selge straten min (http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=78621318&ref=ads&myad=78621318) og har nå fått tilbud om å bytte den med en amerikansk telecaster standard med et mellomlegg på 3500 (se bilder). Er dette en grei deal? har faktisk ikke snøring på hva noen av de er verdt, så vil egentlig bare vite om dette er i min fortjeneste (som dere ser har begge litt skjønnhetsskader, telecastern mest)
 8. Er originalfargen, så da kan man vel regne med at den er original. Var bare at på bunnen av kroppen var der ett par små bobler som i mine øyne kunne se ut som om den hadde blitt omlakkert. Men det kan jo kanskje forekomme uten lakkering
 9. Og er det noen måte jeg kan være 100% sikker på at kroppen er original? Tenkte i tilfelle jeg skal selge den
 10. Lurer på om den har vært omlakkert, kan dette ha noe å si på prisen?
 11. Har en 2004 Fender Stratocaster Deluxe 50th anniversary. Noen som har peiling på hva jeg kan få for denne? Har noen skjønnhetsskader av liten betydning
 12. hva er årsaken til dette? og med lysere, mener du da tynnere?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.