Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Alegria

Medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

12 Good

Om Alegria

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

629 profilvisninger
 1. Det er ikke ofte jeg legger ut klipp med gitar. Det er et instrument jeg stort sett "knoter" på uten at det blir noe ut av det, men følte denne versjonen av banjolåta Moonshiner ble branok til at jeg kunne laste den opp? Moonshiner
 2. Takk for tipset! Jeg falt til slutt på en Katana 50. Veldig fornøyd med den!
 3. https://www.munnspillbua.no/Munnspillbua/Hjem.html Dette er så vidt jeg vet den eneste butikken i Norge som har kompetanse på munnspill. Det er bare via nett, men de har et godt utvalg av det beste. Jeg bor i nærheten av IDmusikk og har handla litt forskjellig der de siste årene. Veldig godt service! De har et fasinerende godt utvalg av gitarer.
 4. Jeg spiller blues munnspill. Holder til i Arendal. Hva tenker du om å få til noe?
 5. Jeg skal velge forsterker til munnspill. Er ganske sikker på at det blir en Roland kube, men usikker på hvilken. Jeg er helt grønn på området, så gir gjerne tips om øvrige merker modeller. Det står mellom Cube Street 2*2.5w eller en Cube 10w. Jeg ønsker en forsterker som jeg kan bruke til å spille av backing tracks og spille over. Jeg er usikker på om street cube klarer dette på en grei måte uten at det går utover det totale lydbilde? Utover det ønsker jeg en forsterker med litt effekter og gjerne med mulighet for å kjøre på batteri (derfor jeg ser på street cube).
 6. Du har i hvert fall selvinnsikt. Det er en sjeldnere vare enn "talent"!
 7. Håper ikke dette blir som å banne i kirka. Men jeg deler en munnspillvideo med dere. Til mitt forsvar spiller jeg også gitar! Bare ikke samtidig som jeg spiller munnspill. Det blir så mye sikkel på strengene ut av det!
 8. Spiller du flamenco? Jeg har en gitar som også hadde for høy aksjon, filte som deg men drt var ikke nok. Gav den til en lutiær, og han fiksa på det. Tror han filte ned enkelte steder rundt båndene, mange år siden det er gjort.. Sjekk ut foroflamenco.com der kan du få mange gode tips! Mange lutiærer som er aktive der
 9. Noen som kan anbefale en billig USB-mikrofon? Jeg har prøvd Samson Go mic før og den var veldig god, men ligger dessverre litt utenfor budsjettet nå. Finnes det gode, billige alternativer til USB-mikrofoner?
 10. Kjøpt strenger derifra i mange år, aldri hatt noen problemer!
 11. Det var en skikkelig koselig krok!
 12. Dette er min dedikerte kosekrok, eller som vi kaller det her i huset: banjosprekken!
 13. Hei, Er det noen som vet om det er noen norske artister som legger ut sanger med ukulele på youtube?
 14. Vet du hvor jeg kan få kjøpt dette Castor? Jeg har noe mekanikk fra en annen klassiskgitar liggende, kunne forsøkt å fått av stemmeskruehodene fra denne. Har du noen tips til hvordan? Varme de opp så limet smelter?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.