Gå til innhold

Alegria

Medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om Alegria

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

499 profilvisninger
 1. Du har i hvert fall selvinnsikt. Det er en sjeldnere vare enn "talent"!
 2. Håper ikke dette blir som å banne i kirka. Men jeg deler en munnspillvideo med dere. Til mitt forsvar spiller jeg også gitar! Bare ikke samtidig som jeg spiller munnspill. Det blir så mye sikkel på strengene ut av det!
 3. Spiller du flamenco? Jeg har en gitar som også hadde for høy aksjon, filte som deg men drt var ikke nok. Gav den til en lutiær, og han fiksa på det. Tror han filte ned enkelte steder rundt båndene, mange år siden det er gjort.. Sjekk ut foroflamenco.com der kan du få mange gode tips! Mange lutiærer som er aktive der
 4. Noen som kan anbefale en billig USB-mikrofon? Jeg har prøvd Samson Go mic før og den var veldig god, men ligger dessverre litt utenfor budsjettet nå. Finnes det gode, billige alternativer til USB-mikrofoner?
 5. Kjøpt strenger derifra i mange år, aldri hatt noen problemer!
 6. Det var en skikkelig koselig krok!
 7. Dette er min dedikerte kosekrok, eller som vi kaller det her i huset: banjosprekken!
 8. Hei, Er det noen som vet om det er noen norske artister som legger ut sanger med ukulele på youtube?
 9. Vet du hvor jeg kan få kjøpt dette Castor? Jeg har noe mekanikk fra en annen klassiskgitar liggende, kunne forsøkt å fått av stemmeskruehodene fra denne. Har du noen tips til hvordan? Varme de opp så limet smelter?
 10. Hei, Jeg har fått en forespørsel om å få fikset en gitar. Plastikken på stemmeskruen er knekt og det ser for meg ut som en enkel jobb. Jeg må bare få tak i en ny mekanikk også bytte ut med den gamle. Jeg har lagt ved bilde av skaden. Er det noen som har tips til hvor jeg kan kjøpe en ny mekanikk? Gitaren har ikke noe klistrelapp inne i kassa, det står bare skrevet "13". Det er en nylonstrengsgitar i størrelsen 1/4.
 11. Noen som vet om en fornuftig forhandler av Akonting? http://en.wikipedia.org/wiki/Akonting
 12. Takker for svar! Jeg kontaktet alle butikkene + noen til og fikk mange forskjellige svar tilbake. Slutten på visa ble at jeg fant en en forhandler (davoy.noI) som kan bestille en koffert som er perfekt for meg
 13. Hei! Jeg trenger en oversikt over alle norske instrumentbutikker på nett. Jeg leter etter noe ganske spesifikt som er vanskelig å søke etter. Kan noen hjelpe meg med å fylle ut en slik liste? Det jeg leter etter er en Gig bag, en billig en, for banjoer uten resonator.
 14. Hvor mye betalte du? Hvor mye ble det i frakt? Banjoer er jo ganske tunge
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.