Web Analytics
Gå til innhold

psychotropic

Medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om psychotropic

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Gitar, Analog synth/sequencer, Space rock , Post rock, Modal Jazz, Eksperimentell, Klezmer , Østeuropeisk, Midtøsten, Polyrytmikk, Filmmusikk, Komposisjon, Indisk Raga,Droning Improvisasjon etc.

Nylige profilbesøk

580 profilvisninger
 • GAu

 1. I tilfelle hvor det er en rørforsterker med line utgang, er dette signalet da post pre og poweramp?
 2. Hva gjør man hvis man ikke har mulighet til å mikke opp et gitarkabinett hjemme i stua, men ønsker å gjøre opptak fra en gitarforsterker? Kan man f.eks bruke en forsterkertopp som har line out og sende signalet inn i lydkortet?
 3. Er ny bruker av pro tools 11 og lurer litt på hvordan man ruter de forskjellige sporene til en master fader. Alt av innganger og utganger er satt til default i I/O i forhold til UFX kortet som er koblet over firewire/pc/win8. Da jeg begynte å knote litt med dette startet jeg med et blankt prosjekt og satt opp en "instrument track" med en arturia softsynth. Etter dette satt jeg opp en master fader for å sende arturia synthen til master fader. Men utgangene på "instrument track"/arturia synth lar meg ikke velge master fader. Er det noen som skjønner hva jeg gjør galt?
 4. Noen her som bruker Eleven Rack sammen med Pro Tools?
 5. Jeg har rme ufx og a&h analog mikser pluss en hel haug av synther, effekter og outboards. Har kjøpt meg behringer ultrapatch px3000.
 6. Hei Hvordan gjør man det? Hvis man skal koble en patchbay til lydkortet?
 7. Ferrofish A16 http://www.ferrofish.de/en/en-index.html Problem solved
 8. ASP880 kunne vært en mulighet, men er ikke ute etter preamper. Holder fint med linjeinnganger, noe jeg glemte å nevne
 9. Hei Har nettopp kjøpt en RME UFX og trenger flere i/o. Noen som har noen anbefalinger til et adat interface med 8 eller 16 io ?
 10. Trommis søkes til band i Oslo. Stikkord er instrumentalmusikk, postrock, spacerock og jazz/eksperimentell rock. Ingen krav til veldig høye tekniske ferdigheter, men det grunnleggende bør sitte, samt improvisasjon (også over skeive taktarter, feks. fra østeuropa, midtøsten etc.) Bare ta kontakt hvis det er noen spørsmål.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.