Web Analytics
Gå til innhold

kalsn

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om kalsn

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Bosted
  Lillehammer
 • Interesser
  Gitar
 1. Jeg har spilt i litt over ett år og vet nøyaktig hvordan det er å være nybegynner. Jeg prøvde meg på mange låter i starten, Johnny Cash - Hurt og Ronan Keithing - When you say nothing at all for å nevne to. Derfor har jeg følgende råd. Ikke gi opp. Det er lurt å øve på flere sanger om gangen, hvis du møter en for stor utfordring, hvis det finnes, kan du i verstefall skifte til en annen låt. Ikke gi deg før du har 3-4 låter som sitter! Hvis du har en venn som kan spille gitar, få han til å hjelpe deg med basics. Og lær deg barre-grep først som sist!
 2. Hei, Sommeren nærmer seg med stormskritt, eh.. og i den anledning ønsker jeg spørre hvilke låter dere helst ville spilt under en bålaften. Publikum består av både gutter og jenter, så unngå balader o.l. Kom helst med konkrete forslag! God Sommer!
 3. Hehe, originalt bidrag :> Takk skal du ha Etter å ha hørt sangen: Å herre gud så jævlig
 4. Idyll er så møkka-kjederlig! Jeg har lyst på noe litt mer utfordrende og litt mer originalt. Har ennå ikke funnet "den rette sangen" Kom med flere forlag, løv!
 5. Hei! Jeg er helt sikker på at en lignende tråd allerede er lagt ut på gitarnorge.no, men allikevel ønsker jeg en god tråd med mange gode svar til de som lurer på det samme som meg. Det er ingen hemlighet at det å dra fram gitaren og synge, og få publikum til å synge, er koselig og pupulært. Derfor stiller jeg følgende spørmål: Hvilke sanger ville du helst spilt for vennene dine? Poenget er å skape god stemning samt å få publikum til å synge med. Det spiller ingen rolle om teksten er på fransk, enkelsk, norsk eller ur-kurdisk bare den fenger og kjennes av publikum. Sorry for forferdelig formelt språk.
 6. Postgirobygget har mye bra, er fremdeles litt mer in-to jokke-låter, men men. Setter pris på hvert bidrag, takk!
 7. Mer norske anbefalninger?
 8. Flott! Kunne du vært litt mer konkret? Er godt kjent med jokkes låter.
 9. Jeg leter etter låter som folk flest kan synge til og som ikke er alt for vanskelige på gitar. Det er mulig denne tråden allerede er blitt lagt ut på forumet, men men. Setting: Pils, jenter/gutter, god stemning. Hjertelig takk for hjelpsomme svar!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.