Gå til innhold

mada1906

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om mada1906

 • Rang
  Nybegynner
 1. Mye bra svar her, spesielt de to siste (😅). Fikk gjort en rimelig grei jobb på halsen med bankkort alene. La en varmt våt klut over klistremerket i 10 minutt og det datt nesten av etterpå. Gitaren ser mye bedre ut, men er store fargeforskjeller fra der det fks har vært klistremerke i 20 år kontra resten av kroppen (gulnet/falmet). Visste ikke hvor mye jeg skulle orke å investere i både produkter å arbeid.. Takker for alle svar!
 2. Hallo hallo. I søndagens kjedsomhet fant jeg ut jeg skulle "rehabilitere" en gammel koreaner som såvidt har blidd rørt siden man bare covra metallica. Nye og forsterkede strap-holders, nyvasket kropp og rens av hals (i mangel av stålull og sitronolje ble det lightergass og bankkort). Ser allerede mye bedre ut, men syntes det var for tidlig å sette på nye strenger. Skal selvfølgelig olje halsen før den tid også. Det jeg trenger hjelp med. Noen som har noen gode anbefalinger til produkter for å rense kroppen skikkelig ? Framkommer dårlig på bildene, men under der det var tusjet og malt diverse skriblerier ser man hvor fin perlemorlakken var en gang i tiden (merkelig at lakken ellers har gulnet såpass bare i hard-casen?). Har prøvd det meste av produkter jeg hadde hjemme, bil-avfetting 😬 inkludert, uten hell. Er det mulig å få tilbake den opprinnelige fargen uten å ødelegge lakken ? Tar også imot tips for best mulig måte å fjerne klistremerket. Takker for alle svar.
 3. Takk for svar alle : ) Blir å prøve å få en time hos gitarlærer for å "kartlegge" hva som trengs og arbeide med så får jeg ta det derifra.
 4. Halloen folkens. Har en situasjon som er litt vanskelig og beskrive men skal prøve mitt beste. Har spilt gitar som hobby av og på i rundt 10 år. Gikk et år på gitarkurs som barn men da jeg hadde lært det meste selv følte jeg at jeg fikk lite utbytte av dette. Sitter nå som 23 åring med 2 års fullført musikkproduksjon og teknikkutdannelse og innser jeg ikke blir noe bedre på gitar uansett hvor mye jeg spiller. Det jeg egentlig lurer på da er om noen har noen tips for hvordan noen som selv har lært seg gitar kan bli bedre med tanke på spilleteknikker og "frispilling" med bruk av forskjellige skalaer osv. Takker for alle svar
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.