Gå til innhold

EvenKnudsen

Medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

14 Good

Om EvenKnudsen

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 11. mai 1969

Contact Methods

 • Website URL
  www.arcticmetal.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sandnessjøen
 • Interesser
  Musikk, Fotball

Nylige profilbesøk

740 profilvisninger
 1. Hadde Kahler Steeler på en eldre Anderson Drop Top jeg hadde for noen år siden, uten tvil den beste floyd'en jeg har vært borti
 2. My partners in crime.......En 07´Suhr Classic og en 08´ESP GL-56 🤘😎
 3. Nei, har ikke prøvd helix men har lest/sett en del tester av begge og de fleste heller vel mot at at Fractal Audio sine effekter er hakket kvassere mens de ellers scorer ganske likt. Noen liker brukergrensesnittet på Helix bedre, men det blir uansett en smakssak og jeg har vent meg til Fractal Audio over mange år (hadde Axe FX II før denne). Nå er nok AX8 mer sammenlignbar med Helix enn FX8 er, siden FX 8 er en ren effekt enhet og ikke har forsterkermodellering.
 4. He, he....ja, si det! kanskje noe av tiden som går til sikling på nye pedaler da blir brukt til å spille 😀....FX8 levde i hvert fall opp til alle mine forventninger og vel så det, ikke bare leverer den top notch effekter men gir deg også all den fleksibiliteten du måtte ønske deg. Første oppsettet jeg har hatt der switching mellom to amper (7CM) og kanalswitching har fungert knirkefrit og helt uten støy.
 5. Kjører Fractal Audio FX8 nå.....men om jeg skulle trekke fram min favoritt enkeltpedal må det bli Analogman KoT .
 6. 2019 oppsettet.....Gikk for best of both worlds denne gangen
 7. He, he......ja, det kommer fort flere med tiden.
 8. Mitt pedalbrett anno oktober 2017
 9. Dobbelt så dyr blir den ikke.....men dyr JA. Utsalgsprisen hos GigRig er £795,00. Når de sender utenlands trekker de britisk moms fra denne prisen. Regnestykket blir da G2: £662,50 + frakt: £39 = £701,50. Gang så dette beløpet med 1,25 for norsk moms som er det eneste som kommer i tillegg. Med dagens valutakurs blir det ca. kr. 9.850,-.....og ja, den er verdt det
 10. Moen GEC9 er en utmerket loop-switcher, prisen tatt i betraktning. Den er enkel og intuitiv og gjør det den skal. Kan lett anbefales hvis du ikke trenger Midistrying eller andre mer avanserte funksjoner. Har selv oppgradert fra denne til GigRig G2 for å få Midi opsjonen, samt funksjoner som pre-/post gain justering og mulighet til å endre rekkefølgen på loopene uten å måtte koble om.
 11. Pedaler kommer og går, men noen klorer seg fast i brettet......har nok hatt min også i 5-6 år, glimrende pedal.
 12. Har sjekket Nortabs ja, det som ligger der er stort sett bruddstykker av låter. Tenkte meg mer komplette tab av hver enkelt låt. Anyone?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.