Web Analytics
Gå til innhold

B

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om B

 • Rang
  Nybegynner
 1. Skal vedde på at Guitarcenter har en sjappe der nede, de er representert de fleste større steder i USA. Pleier å ha et godt utvalg etter hva jeg har erfart. Sjekk ut nettsiden www.guitarcenter.com om de har butikk i SD.
 2. Var i SF og LA i påsken i år. Kjøpte selv en Fender Standard American Strat på Guitar Center i LA. Du kan sjekke ut tilbudene for måneden i deres buyers guide på nettsiden guitarcenter.com.
 3. Jeg tror du vil bli fornøyd uansett om det er Seymour Duncans eller EMG-er du setter på gitaren din. Som eksempel kan det nevnes at Slash bruker SD Alcino 2 pickupper i både bridge og neck, Turbonegers egen Knut Schreiner bruker SD, og jeg vet Judas Priest, Zack Wylde og Kirk Hammet bruker EMG. EMG har nok litt mer output enn SD, nettopp fordi de er aktive, men har selv SD og dette funker meget bra også til metal og fete overtoner. Det sies at aktive pickupper fjerner litt av karakteren i gitaren, så har du en billig gitar KAN det derfor være lurt med EMG (Skal derimot ikke gå god for dette da jeg selv ikke har personlige erfaringer med EMG). Og nei, Seymour Duncans er ikke bare for stratter o.l.
 4. Det står flere sider om dette i nyeste Musikkpraksis om man er interessert
 5. Da er også endelig mitt prosjekt mer eller mindre ferdig. Alt fungerer i alle fall slik det skal, etter timesvis med feilsøking. Syntes "The Rusty Feeling" var et passende navn, hehe. Dette er også basert på en tubescreamer, men 808 modellen.
 6. Coheed and Cambria 14 februar på Rockefeller!! Jr Ewing som support
 7. Hei Noen som har en endelig dato for release av Pink Floyd Pulse DVD'en. Datoen endrer seg jo konstant, og er forskjellig avhengig av hvor man ser. Play.com står det at releasen er i april!!!
 8. Jeg er på utskikk etter noen gode headphones til rundt tusenlappen, som skal brukes mest til gitarspilling - dvs. kobles rett i ampen. Har vært litt rundt på diverse gitarforetninger i Oslo og forhørt meg, og må si utvalget har vært dårlig. Beyerdynamic DT-231 var den jeg fikk best inntrykk av til prisnivået. Noen som er kjent med modellen, eventuelt har andre anbefalninger? Har sett litt rundt i forumet, og jeg ser endel har snakket om å bruke koss porta-pro til dette - har prøvd dette selv, og det endte med to sprengte elementer! Eq'en burde være flat. Takk for alle anbefalninger
 9. Jeg ville sjekket ut om guitarcenter finnes i området. Var i New-York i sommer, og de hadde plenty!! med gitarer for å si det mildt. Hjemmesida deres er derimot ikke all verdens når det gjelder produktoversikt o.l. Men skjekk dem ut på www.guitarcenter.com , de pleier å ha nye tilbud hver måned!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.