Web Analytics
Gå til innhold

Dangelbær

Inaktiv medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Dangelbær

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 11. jan. 1996

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Alta
 1. Takk for alle svarene! Fikk levert gitaren til en spesialist. Det artige æ ser nu e jo at når æ fikk gitaren va jo for det første strengan ustemt å for det andre va jo tremoloen ikke i vater (for å si det sånn). Siden æ bruke strenga som e 10-52 måtte han jo BARE putte på 2 ekstra fjærer til tremoloen. Å ettersom æ har forstått det riktig e det en Floyd Rose Special, om det nu har nåt å si. E glad problemet løste seg, å gitaren e bare en drøm å spille på nu! Igjen, takk for alle svarene!
 2. Ah okei! Da e den riktig! Men trur enda jeg må fikse litt på fjæring om jeg skal bruke såppas tykke strenger, som flere nevnte på et annet forum, ellers så har jeg vell gjort noe feil. Tenkte å stikke innom en musikkbutikk borti gata i morgen, men om andre har noen relaterte svar å komme med, blir jeg vell glad Takk for hjelpen forresten! Får bare håpe det her ordner seg, for å få en helt ny gitar og rett etter så revnes alle strengen, er ikke en positiv følelse, lover jeg deg
 3. Leste i sta om snakk om hvis du bruker tykkere enn 52strenger må du justere fjæringen, men det som virke overnaturlig skummelt nu e jo at hele tremoloen ligg helt nede (usikker om den skal være slik), men er vell bedre enn at den står i 75grader fremover bøyd :s Men kjeik på den tråden, men ble ikke så veldig klokere, trur ikke æ har gjort nåt feil med kor slakk strengan skal være når dem settes på, men alikevel, takk for svaret!
 4. Hei, jeg har nylig bestilt en Dean Razorback DB som jeg fikk idag. Har meget lite erfaring med gitar, men har sett hvordan man bytter strenger o.l. så jeg skiftet da strenger til 10-13-17-30-44-52 og trodde det gikk meget flott. Litt senere satte jeg og spilte og stemte frem og tilbake for å få ''strekt'' ut strengene da plutselig A-strengen revnet nederst i Floyd rose'n, så tenkte hvis jeg kuttet den delen vekk og stappet den litt lenger ned, og har litt mer ''tension'' så ville ikke samme skje igjen. Når jeg sto og tuklet, så kom et lite smell og Floyd Rose'n sto rett opp, klare ikke sjøl å bøye den så mye med tremolo bar'n, så av alle idiotiske ting jeg kunne tenke på, så dyttet jeg ned hele greia til dit den skulle, og ALLE merk ALLE strengene røk. Er ikke sikker på om strengene var for tykke eller om jeg bare direkte suger å sette inn strenger, så jeg ber om råd, og bønn for den saks skyld. Er ikke sikker på om dette er feil plass å poste men jaja, la gå!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.