Web Analytics
Gå til innhold

Rusty

Medlem
 • Innholdsteller

  129
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Rusty

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 425 profilvisninger
 1. Hei søker gitarist og trommis til band i Stavanger. Er per dags dato vokalist, gitarist og bassist, men kan tenke oss en(kanskje to) gitarister til, samt trommis. Inspirasjonskilder er The Hellacopters, The Hives, Turbonegro, Eagles of Death Metal +++ Alder 20+ Har tilgang til gratis (og bra) øvingslokale Ta kontakt på diskothequet@gmail.com eller her!
 2. Hørres fett ut det! må bare få frakta ampen min fra stavanger, har bare en liten drit marshall stående her for øyblikket
 3. Jo ja, kan være interressant det! har dere noen band dere spesielt henter inspirasjon fra? Hvor mange er dere?
 4. Merker at jeg kribler etter å spille i band etter nesten 1/2års pause! Er 20 år fra Stavanger som har flytta til Kristiansand, spiller rytmegitar og er super keen på å spille noe Led Zeppelin, Wolfmother, BigBang, Coldplay....Rock/poprock o.l.ish Interessert? send en mail til tl.kristensen@gmail.com eller post her!
 5. Rusty

  Amp

  Hei har samlet opp litt penger over julen og skal legge 10 000 + - i en amp, spiller mest classic rock, litt alternativt og smålig pop. Jeg er på jakt etter en allsidig rør amp som leverer nok til live samt hjemmebruk. Har vudert ganske lenge en Fender Hot Rod Deluxe, men lurer på om det er noe som kan måle seg når jeg først legger i så masse penger?
 6. Skifta nettopp til Bareknuckle Nailbombs, må si dette er utrolig gode humbuckere, koster nok litt mer en EMG(du må rundt 3000 kr), men tar du en titt rundt på forumer finner du fort at denne blir anbefalt på det sterkeste. Har ikke prøvd EMG selv, men har hørt at det ikke er noe spesielt gode. Ville heller gått for noen seymour duncan om jeg var deg, her kan du finne ganske gode humbuckere til en ok pris. Hvilken musikk spiller du? med tanke på at du har en Explorer Goth går det vell naturlig i metal og hard rock?
 7. Hehe stemmer, nei men har noen som er villige til å betale rundt 1000-1500 for begge. er jo bedre enn ingenting for micer jeg aldri kommer til å bruke igjen:) men for all del de var veldig goe micer, men bareknuckle gir rett og slett det lille ekstra!
 8. Ja det er studio faded brown jeg har. jojo 7-800 er jo ikke gale, kan stemme ganske greit også, kostet 140$ nye fra nett i USA, som er omtrent 790 kr.
 9. Kommer vell kanskje litt an på vilken type musikk du spiller? til blues, gubberock, classic rock (Led osv.) leverer den jo som bare det. Men ja, den er absolutt en utrolig god boost pedal også!
 10. Kjøper du Ibanez TubeScreamer TS-9, kommer du hvertfall ikke til å kjøpe noen annen vreng/boost pedal. Den er genial på alle måter og du kan få så og si den vrenglyden du vil ha på en bass. Den koster riktig nok litt, men den leverer og du får det du betaler for!
 11. Ibanez Tube Screamer Ts-9 eller 808 er to pedaler som kan brukes til alt og ingenting, uten om denne ville jeg tatt en titt på OCD Fulltone skal vist være prikken over i´en
 12. Hei kjøpte meg nettopp ny Gibson Les Paul Studio og har skiftet til Bare Knuckle Nailbombs for å få det lille ekstra (er strålende fornøyd!), men tingen er at jeg sitter igjen med humbuckerne som satt i Les Paulen når jeg kjøpte den og tar jeg ikke feil er dette Alnico 5 Burst Bucker Pro. Hva kan jeg få for 1 mnd gamle humbuckerne?
 13. åja haha, trodde P90 var en humbucker jeg, går det ikke an å sette inn eventuelle humbuckere i denne gitaren da? som f.eks. bareknuckle pickups osv? jeg har nemlig en Fender telecaster og Fender stratocaster fra før, men det blir av og til litt tynt lydmessig, vil ha noe som er litt mørkere. Bare for å nevne det hadde jeg en HSS Squire en gang i tiden, som jeg FAKTISK angrer voldsomt på at jeg solgte, vil denne store singlecoilen "do the job" med å gi meg trøkk nok for å spille sanger som nevnt, og kanskje litt mer klisje sanger som Sweet Child of Mine osv?
 14. Kom over en her om dagen, ble lettere sakt solgt på stedet, MEN det jeg lurer på er hvordan er den vrengmessig i forhold til gitarer som Les Paul, SG og andre humbucker gitarer? jeg har ingen planer om å spille noen form for heavy metal eller slikt, mer litt Lenny Kravitz, Eagles of Death Metal, altså litt gubberock med trøkk og kanskje hakket over det igjen.
 15. Vi spiller rock/soul/classic-rock++ bare å bedømme selv: www.myspace.com/jackofheartsnorway eller www.myspace.com/dyslekksiteatert men det ble nok litt for mye, 7500 pusher budsjettet allerede
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.