Web Analytics
Jump to content

Egon

Medlem
 • Posts

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Egon last won the day on March 18 2014

Egon had the most liked content!

About Egon

 • Birthday 01/07/1973

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Ammerud, Oslo

Egon's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

25

Reputation

 1. Hei Vi avslutter leieforholdet vårt på Dragsuget på Kalbakken. Vi er derfor på jakt etter nytt øvingslokale. Trenger plass til trommer, 2xgitarrigg, bass og en vokalist med tamburin. Hvis noen vet om noe fortrinnsvis på Oslo øst så gi lyd i form av PM. Trenger ikke være übersentralt da det ofte er prakk mht parkering og inn-/utlossing.
 2. Både Bent Sæther og Kurt Nilsen klarer dette fint :-)
 3. Ah, tenkte jeg ikke på. Kan godt legge de ut her...er vel en "legg inn bilder-tutorial" her et eller annet sted(?)
 4. Fikk omsider lyst til å ta fatt på å bytte denne knotten. Ikke så mange veldokumenterte fremgangsmåter på nett så tok ansvar og knipset noen bilder underveis. Har lagt de ut her: http://line6.com/support/topic/6182-need-preset-switch-for-hd400/ Var ikke så vrient, men litt vrient å demontere/"desolder" den gamle uten å ødelegge for mye. Mange tynne ledere tett innpå på printkortet.
 5. Hva blir i praksis forskjellen mellom 250k og 500k potmeter? På full guffe er det vel ingenting, men etter litt rask googling virker det som om det blir litt mer "dirt" når du drar av litt volum. Har du noe mening/erfaring/påstander som du er villig til å dele? Likte for øvrig dette sitatet fra en kar i Montreal. "Bridge p/u "Lil 59" tends to be a bit dark sounding but is perfect for what I play - can cover any type of gig except country which doesn't happen up here in the North anyways." Lite køntri' der oppe :-)
 6. Har akkurat (i kveld faktisk) montert denne sammen med en tb-4 i en ibanez jeg har, etter å ha hatt emg i den en stund. Synes den gjør det en neck-pickup skal gjøre og har en fyldig fin lyd. Ut fra liten testflyvning virker den å være fint balansert med TB-4.
 7. Hvis du er åpen for forslag eller har lyst til å teste litt forskjellig så har jeg et par pene utgaver av disse liggende. http://www.ebay.com/itm/MINT-HH-V150-L-MOS-FET-Power-Amplifier-/331181214315 Har også en svært slitt Peavey-amp på 2x300W (3u). Bare å prøvelåne om du vil . Samler bare støv hos meg.
 8. En kamerat av meg sa en gang at de lager ikke nye ac/dc-låter, bare flere Nå ser det ut til at de ikke en gang gjør det. Synd :-(
 9. Har løst billett til Iron Maiden i Bergen 28/6. Gleder meg :-)
 10. Da er noen sånne knotter på vei over dammen. Får se hvordan jeg etterhvert gjør det med bytte...
 11. Hmm, du har rett i det spesielt på bilde 4 ser veldig rart ut. Tunerene "passer" ikke på headstocken. Dessuten ser det samme området på bilde 3 litt rart ut. Mener at det skal være en konkav bue som fra hals til oversiden av headstocken. Massevis av forbehold om dette siste da den eneste referansen jeg har til tele-headstocker er en mal jeg fant ifbm bygging av egen telepartster.
 12. Det kan jeg være enig i. Når du krever 10 lapper for en ihjelbanka tele bør man forsvare prisen på en brukbart overbevisende måte.
 13. Tror Fender har laget lønnehalser med ilegg av truss-rod på fremsiden, altså uten skunk-stripe en gang på sent 60-tall. Mener å erindre fra Gilmour-black-strat-boka mi at David Gilmour hadde en slik. Dessuten bekrefter google at de har gjort det.
 14. Å forsvare gitarkjøp ovenfor kona med å gi bort sengetøy, høres ut som dobbelfeil spør du meg.... ;-)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.