Web Analytics
Gå til innhold

Frugis

Medlem
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

11 Good

Om Frugis

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 22. sep. 1997

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lillehammer, Oppland
 • Interesser
  Musikk

Contact Methods

 • Skype
  riise.
 1. "Jump Amp with Matched Cabinet: The sound of the Jump is a well-behaved classic choice, offering the smooth, singing lead sound that characterizes those much-loved British amps. Its Matched Cabinet perfectly complements the amp, completing this essential, ready-to-rock duo."
 2. Takk for hjelpa godtfolk! Stikker å prøver litt forskjellig til helga tenker jeg
 3. Sea foam green! Legger ved bilde av min, i den fargen!
 4. Hjemme spiller jeg mye via Guitar Rig 5. Etter å ha prøvd mye forskjellig der, så har jeg endt opp med en ganske clean tone med litt reverb. Tok opp et kjapt lyd klipp nå så dere kan høre ca. hvilken lyd jeg er ute etter. Skal Google litt og se på forslagene dine nå. Har hørt mye fint om JCM serien tidligere.
 5. Alt mellom 5-15 tusen, så lenge det er mye for pengene. Har ingen spesielle krav til hva slags forsterker det er, så lenge den høres riktig ut.
 6. Hei! Jeg trenger tips til forskjellige gitarforsterkere jeg burde prøve, for å finne lyden jeg er ute etter. Er på utkikk etter en ny gitarforsterker, men det finnes jo så utrolig mye å velge i. Spiller for det meste indierock, alternativ rock eller funkrock type musikk. Nå spiller jeg på en Fender Frontman 212R forsterker. Den er grei nok den de gangene jeg kan skru opp volumet på rundt 8-9, men ellers så er det ikke mulig å få den lyden jeg vil ha. Spiller i band, så trenger en forsterker som spiller høyt nok til å høres med trommer naturligvis. Men jeg vil også ha muligheten til å spille på litt lavere lyd uten at det går ut over kvaliteten på lyden. Gitaren jeg stort sett bruker er en Fender Telecaster 72 Deluxe, med Wide Range Humbucker. Setter stor pris på alt av forslag, gjerne hva man bør unngå også.. Takk
 7. Telecaster Deluxe er vel lov?
 8. Jeg spiller noen sanger på bass til oppvarming. Bør prøves om du ikke gjør det fra før. Gitarspillinga føles mye "lettere" etterpå.
 9. Tenkte jeg skulle dele denne skjønnheten som kom i posten i dag med dere. Er veldig fornøyd med den så langt.
 10. Singlecut. Men det er bare fordi jeg vil ha dobbelcutten alene i senere fremtid
 11. Falt naturlig for meg dette her De tre siste fingrene ligger i lufta når jeg spiller, utenom når lillefingeren må være med å mute
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.