Jan T. Loven

Medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Jan T. Loven

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 14. mai 1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Musikk, studio, låtskriving, band.

Nylige profilbesøk

793 profilvisninger
 1. Jan T. Loven

  Medspiller søkes.

  Jepp, Trønder bosatt i Oslo.
 2. Jan T. Loven

  Medspiller søkes.

  Hei Jeg er en enslig gitarist og hobbysanger som søker medmusikant for samspill, låtskriving og annen spetakkel. Begynner der, så ser vi hvor det går. Du bør inneha en viss teoretisk forståelse for musikkspråket. Ta kontakt hilsen Jan T. L
 3. Jan T. Loven

  Medmusiker søkes

  Hei Jeg er en enslig gitarist og hobbysanger som søker medmusikant for samspill, låtskriving og annen spetakkel. Begynner der, så ser vi hvor det går. Du bør inneha en viss teoretisk forståelse for musikkspråket. Ta kontakt hilsen Jan T. Loven
 4. Jan T. Loven

  Janteloven søker trommeslager

  Janteloven søker sitt fjerde bandmedlem. Du må helst spille trommer, siden det er det vi søker, du må være engasjert i videreutviklingen av bandet og ikke minst videreutviklingen av deg selv. Janteloven er i startfasen og trenger altså deg, trommeslageren, for å ta steget ut til de "store" scenene. Det er også viktig at du bidrar til å forsterke den uhøytidlige atmosfæren i bandet. Det viktigste er at vi har det gøy. Vi har bandlokale på Vålerenga med trommesett, men du må stå for cymbaler selv. Bandet har også egen økonomi hvor vi sparer opp til utstyr og forbruksvarer. Du må, dessverre, være med å betale for leie av rom, som ligger på 500 kr pr medlem pr måned. Håper å høre fra deg. linker til låter: Single (itunes): https://itun.es/no/n7jHib Single (spotify): musikkvideo:
 5. Jan T. Loven

  Søker trommeslager

  Hei Vi er et folkrockband i utviklingsfasen som er på utkikk etter en trommeslager. Du trenger og traktere 4/4 med stødighet og ha tid til og øve hver torsdag og en og annen helg. Vi har øvingslokale på Vålerenga med trommesett (symbaler må medbringes selv). Mer opplysning om bandet får du ved kontakt.
 6. Jan T. Loven

  Jan T. Loven

 7. Jan T. Loven

  Starte Acustik Band Kolbotn-Oslo-Ski

  Hei. Har du fått tak i noen medmusikere?
 8. Jan T. Loven

  Jamsession? Ønsker medmusikere

  Jeg blir med på en øl og en jam jeg.
 9. Jan T. Loven

  Vokalist og gitarist søkes i Oslo

  Jeg er trøndergitarist som er med på å spille det meste. Synger gjør jeg også, men kun med den stemmen jeg har.
 10. Jan T. Loven

  Medmusiker ønskes

  Hei på dokk. Jeg er en gitarist/komponist som søker en medgitarist/pianist til og sammarbeide med. Jeg lager mye forskjellig musikk, alt fra lett jazz til metall. Jeg har et musikkprosjekt på gang, men ønsker en person og sammarbeide/komponere med og ikke minst, bare spille med. Du må helst like og synge også. Jeg har bare bodd i hovedstaden i et års tid og kjenner lite til musikkmiljøet i Oslo? jeg håper noen der ute er intressert i dette?
 11. Da sees vi den 18 kl 18 på den gode nabo.
 12. Jeg er også med på øl og musikkpreik.