Web Analytics
Jump to content

Jan T. Loven

Medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

About Jan T. Loven

 • Birthday 05/14/1978

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Musikk, studio, låtskriving, band.

Recent Profile Visitors

1,119 profile views

Jan T. Loven's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

4

Reputation

 1. Med tungt hjerte så velger å selge min svært lite brukt «Fender American Elite» i håp om noen vil få mer tid og glede av den enn meg. Ta kontakt for en hyggelig gitarprat. Pris: 14000 kr.
 2. Hei og godt nyttår. Jeg er en mann på 40 med midtlivskrise som tenker på å prøve ut trubadurmarkedet her i Oslo, og vil med det søke etter en medtrubadur. Jeg spiller gitar og synger med den stemmen jeg har. Det er ca 10 år siden jeg var aktiv som trubadur sist og kjenner at lysten på å spille opp til allsang kommer snikende tilbake, men denne gangen ønsker jeg en medspiller å sparre med da jeg syntes tilværelsen var ganske ensom som enslig utøver. Jeg tenker da å spille låter fra «Emil i Lønneberget» til «Metallica» og alt i mellom og rundt som kan lage god stemning på en fredag- og lørdagskveld og andre aktuelle kvelder. Er dette noe som kan høres gøy ut så send ei melding til «janimal11@me.com». Kan også svare her de første ukene, men jeg kan ikke garantere tilstedeværelsen om responsen er lav.
 3. Jepp, Trønder bosatt i Oslo.
 4. Hei Jeg er en enslig gitarist og hobbysanger som søker medmusikant for samspill, låtskriving og annen spetakkel. Begynner der, så ser vi hvor det går. Du bør inneha en viss teoretisk forståelse for musikkspråket. Ta kontakt hilsen Jan T. L
 5. Hei Jeg er en enslig gitarist og hobbysanger som søker medmusikant for samspill, låtskriving og annen spetakkel. Begynner der, så ser vi hvor det går. Du bør inneha en viss teoretisk forståelse for musikkspråket. Ta kontakt hilsen Jan T. Loven
 6. Janteloven søker sitt fjerde bandmedlem. Du må helst spille trommer, siden det er det vi søker, du må være engasjert i videreutviklingen av bandet og ikke minst videreutviklingen av deg selv. Janteloven er i startfasen og trenger altså deg, trommeslageren, for å ta steget ut til de "store" scenene. Det er også viktig at du bidrar til å forsterke den uhøytidlige atmosfæren i bandet. Det viktigste er at vi har det gøy. Vi har bandlokale på Vålerenga med trommesett, men du må stå for cymbaler selv. Bandet har også egen økonomi hvor vi sparer opp til utstyr og forbruksvarer. Du må, dessverre, være med å betale for leie av rom, som ligger på 500 kr pr medlem pr måned. Håper å høre fra deg. linker til låter: Single (itunes): https://itun.es/no/n7jHib Single (spotify): musikkvideo:
 7. Hei Vi er et folkrockband i utviklingsfasen som er på utkikk etter en trommeslager. Du trenger og traktere 4/4 med stødighet og ha tid til og øve hver torsdag og en og annen helg. Vi har øvingslokale på Vålerenga med trommesett (symbaler må medbringes selv). Mer opplysning om bandet får du ved kontakt.
 8. Hei. Har du fått tak i noen medmusikere?
 9. Jeg blir med på en øl og en jam jeg.
 10. Jeg er trøndergitarist som er med på å spille det meste. Synger gjør jeg også, men kun med den stemmen jeg har.
 11. Hei på dokk. Jeg er en gitarist/komponist som søker en medgitarist/pianist til og sammarbeide med. Jeg lager mye forskjellig musikk, alt fra lett jazz til metall. Jeg har et musikkprosjekt på gang, men ønsker en person og sammarbeide/komponere med og ikke minst, bare spille med. Du må helst like og synge også. Jeg har bare bodd i hovedstaden i et års tid og kjenner lite til musikkmiljøet i Oslo? jeg håper noen der ute er intressert i dette?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.