Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Scannor

Medlem
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Scannor

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 20. sep. 1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://n3sport.no/Organisation.asp?id=65710

Profile Information

 • Bosted
  Tananger
 • Interesser
  Svømming, seiling og gitar.
 1. God dag godtfolk. Jeg skulle gjerne hatt tabs til hovedmomentet i denne sangen, som er kjent som musikken til fjellvettsreglene. Edit: Tenker tabs til gitar=)
 2. Bump igjen Men jeg har ikke satt meg noe særlig inn i gitarspilling etc, så kan jeg spille sangen uten Capo i 2.Band?
 3. *bump* Ja, bare skyt meg for å stille spørsmål til en post som er snart et år gammel. Vet at det ikke et så populært, så venligst unnskyld meg. Hva er egentlig capo i 2.band? Stemmer sangen egentlig? Jeg får den ikke helt til å stemme. (teoretisk, så er jeg nybegynner, men kan litt sanger, så kan dere svare så enkelt som mulig?)
 4. Er det noen som har Vamp med Tir nà noir på GP?
 5. Hei, takk for svar. Problemet var ikke akkordene, men tabs som står helt nede på siden. Får ikke disse til å stemme med selve sangen.
 6. Hei igjen, tusen takk for svar. Jeg har spillt bass i snart 1 år nå, så jeg er ikke en direkte 100% nybegynner. Bassen min er Yamaha 370A. Når det gjelder musikk, så spiller jeg for det meste Rammsten og AC/DC. En ting til som jeg også vil nevne, er at jeg skal begynne i et band, og da vil jeg ha en bass som fungere greit. Problemet mitt med min bass, er at det kommer en metall-skurrelyd/vibrasjon som ødelegger hele lyden og følelsen.
 7. Hei, fant en versjon av Tir Ná Noir HER Men, jeg får ikke den helt til å stemme, så jeg lurte på om noen gidder å lage den i Guitar Pro, eller om dere har en annen versjon?
 8. Hei, jeg har tenkt å kjøpe meg en bass som ligger i en prisklasse mellom 2-4000 kroner, ettersom jeg er litt fattig har jeg ikke råd til noe dyrere. Så noen tips ang basser i den prisklassen? Når jeg skal se på en bass, hva er det viktig jeg ser på? (som at den skal være behagelig å holde etc)
 9. Scannor

  plekter

  Ja, men ikke over lengre tid. (hvertfall ikke jeg, dog jeg har dårlig "kondis" i fingrene"
 10. Scannor

  plekter

  Litt gammel tråd, men dog. Alstå forskjellen mellom plekter og fingrer er jo i hovedsakelig lyden. Med plekter får en en klikke-lyd som oppstår hver gang plektere er i kontakt med strengen(e). Fingrene gir en mer mørkere tone i selve lyden og det blir vanskeligere å høre at bassisten slår på strengene, (en hører jo lyden, men ikke at fingrene lager en lyd som ikke hører til basslyden) Jeg for min del bruker plekter på sanger som går raskt, ettersom det blir lettere å holde et raskt tempo over lengre tid. I sanger der det er et raskt tempo, er det som oftest mye "støy". Derfor hører en ikke så
 11. Hei, i morgen reiser jeg vekk for resten av ferien, skal selvsagt ha med meg kassegitaren, men jeg vil ha noen sanger å øve til. Jeg har nettopp blitt ferdig med flåklypa og spiller den en del. Vet dere om noen sanger som ligner litt på vansklighetsgraden til flåklypasangen? Evt noen enklere. Er åpen for alle muligheter, trenger bare noe fint og romantisk å øve på.
 12. Syns sangen var ganske bra, men når dere skal skrive låter, så annbefaler jeg dere å velge tema først, deretter skriver dere så mange stikkord dere kan om temaet, og så lager dere sangen.
 13. Amen. Noen som har lenke til tabs? EDIT: Liquid Tension Experiment - Hourglass er veldig fin.
 14. AMEN! Jevligt vondt i begynnelsen om du gjør rett, men gud for deiligt det blir når du har fått tykk hud, kjenner jo nesten ikke at strengene går inn i huden. Noe som jeg har prøvd er når du begynner å få blemmer er å ta på litt tynn plasterteip på fingrene, funker faktisk litt bra.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.