Web Analytics
Jump to content

valvetronix

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About valvetronix

valvetronix's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

1

Reputation

  1. fritt valg.... måtte blitt en lakewood fra deres custom shop. der velges det meste av alternativer. ser bra ut , og lyden i lakewood er absolutt min smak.
  2. hmmm,gått i barndommen i gjen jeg da.... nærmer meg 50 og solgte for en stund siden min bugera6260 med 412 kab. vox ad60vt blir garantert ikke solgt,den er god i mine ører. har hatt den i noen år nå. er vel bruken som avgjør hva som er egnet for forskjellige folk. den lille aer compact 60mrk2 som jeg bruker på min lakewood m32cp viser at det er mulig å lage god lyd uten at halve huset er fylt opp med rør og høytaler elementer.... samtidig vet jeg jo at metall/hardrock konserter med trøkk og store lokaler krever mye kraft og da er rørtopper med massive kabinetter mer riktig verktøy.
  3. bruker vox ad60vt-forgjengeren til dagens vt. den er veldig lett å bruke. hvis man ikke gidder å bla gjennom alle mulighetene denne har så trykker man helt enkelt inn pil opp og ned på en gang. da får du tallet 0 i displayet. så velger man amp type, FERDIG .
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.