Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

hanzzen

Medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

21 Excellent

Om hanzzen

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

717 profilvisninger
 1. 99% sikkert at den sorte der blir limited Custom Shop modell. Ang Dean modellene, så skjedde det lignende da han var med ESP. DV8 ble om til V-II etter han dro. Mener å ha lest at det var slik det skjedde, noen får rette på meg om det er feil.
 2. Semi relatert, Dean ser ut til å fortsette med "Mustaine" modellene. https://www.deanguitars.com/series?id=vengeance https://www.deanguitars.com/series?id=zero
 3. Kan anbefale Blackstar Silverline serien. Har Special 1x12 50w'ern selv, låter knall. Det finnes en en 1x10 20w variant.
 4. På tide å rydde litt i inventaret hjemme. Warmoth hals og kropp. Halsen er i bakt lønn med fatback profil. Kroppen er av bakt ask. Standard Tele Custom routing. Den har en Seymour Duncan Seth Lover i hals og Antiquity II i bro. Emerson Tele custom elektronikk, 500k potmetere og switchcraft 3-veis bryter. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=196985318 Ser for meg 5000,- for den.
 5. Jeg har en Warmoth Telecaster Custom for salg om du fortsatt er på utkikk. Noen kosmetiske blemishes men ellers i veldig god stand. Har dessverre ikke mulighet til å sende den. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=196985318
 6. Håper en "Firebird" som ikke er en Firebird er tillatt her. ESP Phoenix II. Lagd i 2008 tror jeg? Forrige eier byttet ut Seymour Duncan mikrofonene med et sett med EMG57/66.
 7. Aiai! Den var rålekker. Har såvidt hørt om merket før. Liker designet. Gratulerer!
 8. G-Force kan lett byttes ut. Hullene er det samme som på tidligere Gibson modeller. Så null stress der. Messing nøtta tror jeg skal holde en stund. Elektronikk kan også rives ut og erstates med noe annet. Men jeg legger merke til at de heter "T" etter modell navnet? Er dette nytt eller har jeg gått glipp av noe?
 9. De innfrir veldig til de kresne. Synd at noen av tingene som var skikkelig bra med 2015 modellene er borte. Blant annet plekterbrett som kan fjernes ved å bare dra den av og knobs med riller for lettere tak.
 10. Virker til at Gibson har tatt full retrett etter 2015 modellene. http://www.zzounds.com/lp/gibson-2016-models/255 Binding over frets, klassisk bredde på halsen, les paul model logo, ingen hologram, null G-Force. Ikke veldig glad for at satin finish er tilbake. Gi meg full laquer istedet.
 11. Snakk om ca 2mm på hver side av halsen. Ikke store greiene, men du merker tydelig forskjell.
 12. Min første nye gitar på mange år. Kjøpte denne da Gjøvik Musikkhandel hadde tilbud på alle 2015 modellene. 6k for en flunkende ny SG? Ja takk! Hentet på Rema 1000 ved St Hanshaugen forrige Torsdag og spilt i ett sett siden da. Når det gjelder forandringene Gibson introduserte i 2015 lineup-en, var jeg noe skeptisk. Bredere hals, robot tunere, hologram og Signatur på headstocken. Bredere hals har jeg blitt forelsket i! Opplevde ofte at jeg skled av fingerbrettet når jeg spilte på første strengen, no more. Det betyr ikke at jeg hater normal Gibson bredde, men foretrekker helt klart bredere ha
 13. Et raskt Google søk. http://powerdragon-powerdragon.blogspot.no/2011/01/changing-pickups-from-emg-8581-to.html Både EMG og Seymour Duncan bruker 3-pinners tilkobling. Ellers må du tenke på jording og potmetere ifølge artikkelen over.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.