Web Analytics
Gå til innhold

hanzzen

Medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

20 Excellent

Om hanzzen

 • Rang
  Nybegynner
 1. Håper en "Firebird" som ikke er en Firebird er tillatt her. ESP Phoenix II. Lagd i 2008 tror jeg? Forrige eier byttet ut Seymour Duncan mikrofonene med et sett med EMG57/66.
 2. Aiai! Den var rålekker. Har såvidt hørt om merket før. Liker designet. Gratulerer!
 3. G-Force kan lett byttes ut. Hullene er det samme som på tidligere Gibson modeller. Så null stress der. Messing nøtta tror jeg skal holde en stund. Elektronikk kan også rives ut og erstates med noe annet. Men jeg legger merke til at de heter "T" etter modell navnet? Er dette nytt eller har jeg gått glipp av noe?
 4. De innfrir veldig til de kresne. Synd at noen av tingene som var skikkelig bra med 2015 modellene er borte. Blant annet plekterbrett som kan fjernes ved å bare dra den av og knobs med riller for lettere tak.
 5. Virker til at Gibson har tatt full retrett etter 2015 modellene. http://www.zzounds.com/lp/gibson-2016-models/255 Binding over frets, klassisk bredde på halsen, les paul model logo, ingen hologram, null G-Force. Ikke veldig glad for at satin finish er tilbake. Gi meg full laquer istedet.
 6. Snakk om ca 2mm på hver side av halsen. Ikke store greiene, men du merker tydelig forskjell.
 7. Min første nye gitar på mange år. Kjøpte denne da Gjøvik Musikkhandel hadde tilbud på alle 2015 modellene. 6k for en flunkende ny SG? Ja takk! Hentet på Rema 1000 ved St Hanshaugen forrige Torsdag og spilt i ett sett siden da. Når det gjelder forandringene Gibson introduserte i 2015 lineup-en, var jeg noe skeptisk. Bredere hals, robot tunere, hologram og Signatur på headstocken. Bredere hals har jeg blitt forelsket i! Opplevde ofte at jeg skled av fingerbrettet når jeg spilte på første strengen, no more. Det betyr ikke at jeg hater normal Gibson bredde, men foretrekker helt klart bredere hals. Avstanden mellom strengene er den samme, så ikke mye justering som måtte til. Robot tunerne, eller G-Force som det egentlig heter er litt blanda følelser. Super greit å kunne gå fra E Standard til Drop C med to-tre trykk, men å stemme manuelt gir ikke samme følelse som vanlige stemmeskruer. Merker veldig godt at det er en motor du drar i når du skrur på stemmeskruene og vanlige stemmeskruer. I tillegg må du skru mottsatt vei på D A og E strengene. Hologram er fin ting. Lettere å finne ut om du har en Chibson eller ekte Gibson bare ved å se på baksiden av headstocken. Håper bare de bytter ut bildet av Les Paul neste gang til for eksempel å bare si Gibson eller noe slikt. Les Paul Signaturen må også gjerne bort. SG skal helst ha blank headstock eller krona. Kan trekke frem andre små forandringer. Lavere frets. Ikke merket store forskjellen her, alle noter kommer frem tydelig og fint. Justerbar oversaddel, finfin for de som er litt tekniske. Ikke justert den selv enda, men kan tenke meg den er nydelig å ha hvis du for eksempel spiller slide eller bare liker å strengene høyt oppe. Pickupene låter bra! Det er to stk Zebra 61' Humbuckers som sitter i den. Kommer nok til å sette noen Bare Knuckles i den, type PAF. Matt hardware. Ingen spesiell kommentar. Fint å se på. Halsprofilen er asymetrisk. 60's Slim Taper. dvs, den er tykkere på bass siden og tynnere på treble siden. Litt rar da jeg aldri har hatt det før. Stort sett veldig fornøyd med Gitaren. Hadde bare et bilde liggende av Gitaren.
 8. Et raskt Google søk. http://powerdragon-powerdragon.blogspot.no/2011/01/changing-pickups-from-emg-8581-to.html Både EMG og Seymour Duncan bruker 3-pinners tilkobling. Ellers må du tenke på jording og potmetere ifølge artikkelen over.
 9. Noen som har erfaring med en Attenuator? Vurderer sterkt på å skaffe meg en for moro skyld. Ser Vintage Gitar har en Dr Z Air Brake til 2990,-
 10. Er faktisk ikke banjo tunerer på denne. Gibson slutta med det da 2010 Firebird V ble lansert. Tunerne er Steinberger Gearless. http://www.stewmac.com/Hardware_and_Parts/Tuning_Machines/Guitar_and_Solid_Peghead/Steinberger_Gearless_Tuners.html
 11. Tok turen innom Dritfetegitarer.com på lørdag. Dro hjem med hu her. http://imgur.com/a/ukMTC (la bildene på imgur, gadd ikke å gjøre de noe mindre)
 12. Dæven! Pen sak det der. Hvor i verden er den kjøpt fra?
 13. De nye Fireman var skikkelig Porno. Spørsmålet er jo om disse i det hele tatt kommer til Norge? Ser på Norge delen av Ibanez nettsiden at mange av gitarene ikke er der.
 14. Når var sist du kjøpte gitar HELT ny fra en forhandler? Eller sverger du kun til bruktmarkedet? Lurer på dette da jeg i løpet av neste måned skal skaffe meg ny øks og greier ikke å bestemme for ny eller brukt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.