Gå til innhold

teamomellamo

Medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om teamomellamo

 • Rang
  Nybegynner
 1. Hei Har nettopp flyttet til Sogndal og lurer på om det er andre musikere her? Jeg er 25 år og spiller gitar samt endel andre instrumenter
 2. Altfor langt nord!!! Ingen i Bergen som er med? Er åpen for å spille elektrisk også og må ikke bare være blues! Funk er også gøy
 3. Jeg er en veldig erfaren munnspiller som savner å spille blues. Jeg leter etter en dreven gitarist som helst kan synge (ikke ett must). Jeg vil spille akkustisk blues med masse rytme og driv.
 4. Jeg ser etter en kvinnelig vokalist som kan synge over samba og bossa. Myk, glad, trist og rytmisk musikk med masse sensualitet. Jeg spiller gitar og jeg har en perkusjonist som er med om det blir noe av. Jeg bor i Bergen
 5. Jeg heter Stian. Da avtaler vi en tid neste uke
 6. Mener du flashy fred og super serious? Det er bare to tilgeldige navn jeg gav på sangene. Hvis du følger den linken så skal det være noen opptak der. De er så som så. Jeg er veldig glad i blues, spiller jo blues munnspill også.skal vi treffes en dag til uken å se hva som skjer?
 7. Du kan jo spille på elgitar mens jeg spiller nylon, det er jo ikke noe galt i det. Her om dagen tok jeg og en kompis opp noe greier så du kan jo høre. http://snk.to/f-ch32d0qi Der ligger det endel opptak. Flashy fred og super serious er de jeg synes er kulest. Hadde vært fett å få til noe! Hva slags musikk liker du?
 8. Jeg bruker mye en teknikk fra flamenco når jeg spiller blues/country som jeg synds er utrolig givende. Du hviler tommelen på den lavestw basstrengen eller på treverket rett over. På denne måten får du utrolig mye stabilitet i de fire andre fingrene og med litt øving kan du plukke bass linjer og plassere tommelen i hvileposisjon igjen ganske raskt.
 9. Hei! Jeg spiller på en klassisk gitar. Jeg har blitt fortalt og vist mange ganger hvordan jeg skal holde gitaren. Tommelen så langt ned og nærme den lyse e strengen som mulig. Slik som er vanlig i klassisk og flamenco. En venn av meg sa forleden dag at jeg må slutte med det fordi det er veldig skadelig. Han står veldig bastant på dette og sier jeg må ha tommelen oppe ved bassen. Jeg pleide å holde slik før og det gikk opp for meg når jeg ble komfortabel med måten jeg spiller på nå at å ha tommelen så langt oppe gjør det veldig klønete å gjøre raske og vanskelige akkordbytter. Noen som har innspill? Jeg kommer nok ikke til å bytte uansett, men vil høre hva andre mener.
 10. http://m.youtube.com/watch?v=IKN9c1llqhc Sultans of swing rrrrrrumba
 11. Spiller på nylonsstrenger, men spiller det meste. Glad i å jamme og lage musikk så er veldig åpen. Lyst til å prøve noe?
 12. Noen som vet om noen som er drevne på flamenco i Bergen og villig til å lære bort? Også et spørsmål om holdning. Jeg har blitt lært at jeg skal ha tommelen nederst på nakken slik man ser det i klassisk musikk, men nå sier en venn av meg at dette er feil og veldig skadelig for meg. Han sier jeg må ha tommelen øverst på nakken slik som er typisk i rock/blues basert musikk. Innspill? Jeg spiller for det meste latinsk musikk og på nylonstrenger. Er veldig komfortabel og fornøyd med måten jeg holder nå fordi det gjør raske og vanskelige akkordbytter enklere.
 13. Jeg gir undervisning i munnspill og bor i Bergen. Har spilt i ca 6 år og har masse erfaring. Jeg kan lære deg det grunnleggende eller blues om du allerede har spilt en stund. Om du mangler grunnleggende musikkforståelse lærer keg også bort dette ved bruk av gitar og munnspill slik at du forstår hvordan du skal spille med gitarister. Jeg har ingen erfaring med undrvisning så dette gjør jeg veldig billig"!!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.