Gå til innhold

Fredrick

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Fredrick

 • Rang
  Nybegynner
 1. Sjekket litt opp på aby bokser og er blitt anbefalt Lehle eller Radial Twin CIty. Hva er forskjellen på en to og tre veis aby box?
 2. Ok, skjønner. Får sjekke litt opp der med re-wiring Er sjansen stor for å ødelegge høytalerne om jeg kjører stereo med 100W på forsterkere. 2x12 som det da blir.
 3. Ahh, okey ser virkelig frem til og få prøvd super leaden sammen med en dumble style amp Ser mange bruker en ISO line out box i forbindelse med wet/dry. Hva er den til?
 4. Takk for svar Har nettopp blitt introdusert til dette med wet/dry og etter og ha hørt og spilt på en slik rig - Fantastisk ! Så her blir det kabinettskifte. Med et stereo kabinett, er det kun høytalerkabel fra hver av forsterkerne inn i hver input på kabinett? a/b/y boksen, denne står vel mellom gitar og amp? Har du a/b/y før eller etter evt. dist pedaler, tubescreamer.
 5. Hei folkens Har to forsterkere som jeg ønsker og kjøre samtidig, gjennom ett 4x12 Marshall 1960AHW kabinett. Vil kjøre marshall 1959 super lead (master volum) 'Dry' og en dumble style amp, Ceriatone HRM 100W med effekter i FX loop (Wet). Har lest greit mye på nettet, men fremdeles litt usikker, da kabinettet mitt er mono. Er det i det hele tatt mulig med ett monokabinett? Noen spesielle pedaler som trengs for dette oppsettet? Hvordan kobles det opp? Tips, forslag og erfaringer er velkomne
 6. Hei igjen takker for svar som Truckstop Chuckie sier, har jeg ikke muligheten til å spille så høyt som kreves for å få lyden jeg er ute etter. Plexi sound..! Jeg har veldig liten kunnskap om forskjellige måter og ordne dette på. Plexi lyd ved lavt volum. Eventuelle mods og attenuator, har disse noen skade effekt på forsterkeren?
 7. Hei Ute etter litt synspunkter på modding av forsterker av typen Marshall 1959 slp. Noen som har erfaringer med dette? Noen som vet om 'fagfolk' som driver med dette ? Helst her i landet... Fredrick
 8. Hei Jeg er på jakt etter litt info og synspunkter når det gjelder attenuators, power brake og mods til forsterkere uten master volum. Jeg eier en 1959 superlead (plexi), og som du kanskje tenker når du hører 1959 slp - 'HØYT'. Kunne tenke meg og prøvd denne i studio cranked opp, men trenger da noe som demper volumet så ikke rommet raser fullstendig sammen. Noen som har erfaringer med dette? Attenuators, power brakes og mods. Kan disse skade ampen etter langtids bruk? Hvordan fungerer dette med mods? Fredrick
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.