Gå til innhold

eBeatYou

Medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om eBeatYou

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 23. des. 1997

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drammen

Contact Methods

 • Skype
  kevin.balouch
 1. Hallo gitarfolk! Har tenkt til å selge Bugera 333XL Infinium 2x12 combo min og spare litt ekstra så jeg får kjøpt en brukt Axe FX Standard/Ultra. Har akkurat byttet de orginale røra på den (power tubes, ikke pre-amp røra) mot disse: http://www.gitarhuset.no/Produkter/Rekvisita/R%C3%B8r/Electro-Harmonix/Power-Tube-EL34--EL34EHPLQUAD-p0000006423 Den har små kosmetiske slitasjer på bak på, men ellers så ser den ny ut. Kan sikkert ta bilder om det er nødvendig. Hvor mye tror dere jeg får for den? Ny pris ligger på rundt 5500kr. Tusen takk !
 2. Hvis det er til hjelp, så vet jeg om noen sider med kinesiske distributører (som selger alt mulig ), men kan ikke love at alt er kvalitet, men noe er det og ganske så billig: http://www.alibaba.com/ http://www.aliexpress.com/ http://www.dhgate.com/ Lykke til !
 3. Warmoth anbefales !: http://www.warmoth.com/Pages/ClassicShowcase.aspx?Body=1&Shape=1&Path=Strat
 4. Som el_roffo sa Magnetene på pickupsa er såpass sterke at du ikke vil merke noe på lyden
 5. Fikk pickupsa i dag ! Monterte dem og de passet akkurat og alt låter fett !
 6. Hei alle ! Jeg skal snart begynne på et gitar byggeprosjekt, (kjøpe DIY kit, evt. bygge fra grunnen av hvis jeg har tid). Siden jeg må planlegge alt for forhånd, så lurer jeg på hvor jeg kan få kjøpt gitar lakk/finish osv, og hvis noen har litt peil, hvilke farger/spray anbefaler dere for denne typen cherry burst finish: http://www.music-man.com/instruments/guitars/john-petrucci-bfr.html Takk !
 7. Det eneste informasjonen jeg fikk var herfra: http://evenstadmusik...roducts_id=4556 men takk for svar (dere andre og )
 8. Hei! Jeg kjøpte en Epiphone Explorer 1958 Ebony fra Evenstad Musikk ( http://evenstadmusikk.no/index.php?main_page=product_info&products_id=4556 ). Når jeg googler den akkurat samme gitaren, så kommer det opp bilder som ser ut annerledes ut enn den jeg har. Blant annet at det står "GIBSON" loddrett nedover trussrod-coveret, Epiphone logoen ligger annerledes i forhold til bildene. Stemmeskruene er annerledes. Serienummeret på gitaren er: 1112200706 Er dette en annen utgave? Her er noen bilde av min: Bilder som jeg fant:
 9. Jonny Musikk i Drammen skal selge DiMarzio pickups, er litt usikker om de sender ting via Posten, eller om du må kjøpe dem i butikken http://www.jonnymusikk.no/produkter/category/dimarzio http://www.prisjakt.no/search.php?s=DIMARZIO
 10. Ah, takk for svar dere ! Skal først prøve hva Heilage sa, hvis det ikke går (få virkelig håpe det går!) så får jeg visst sendte den inn til nærmeste musikksjappe
 11. Gitar: Epiphone Explorer 1958 Korina (Ebony) Heisann, jeg er helt ny her Jeg venter på en pakke med James Hetfield signaturpickups fra EMG. Uten å tenke på at det kanskje var litt lite plass i Exploreren min. Så jeg sendte en mail til EMG kundeservice og fikk mail tilbake at det ikke var plass til batteriet og busboardet samtidig, men han sa at jeg kunne heller "hardwirere" pickupene sammen. Så jeg lette litt rundt på andre forumer, og så at det var mulig å fjerne litt treverk under pickguarden. Dessverre er det slik at jeg ikke har noe erfaring med å modde gitaren, og dette første gangen jeg skal bytte pickups (noensinne). Har dere noen tips for å få plass til busboardet + 9v batteriet? La inn et bilde av hvor lite plass der et i gitaren: Håper noen av dere kan hjelpe meg
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.